2777
2789
برای من اثرنداره میخورم نمیدونم چرا  تازه افسرده تر میشم ...یعنی چون تازه یک هفتست میخورم ..چقد ...

عزیزم میشه جواب بدین من دست و پا م اینجوری میشه انگار یه چیزی نیشم میزنه در این حد مطمعنین ماله اعصاب منم از ام اس میترسم 

عزیزم میشه جواب بدین من دست و پا م اینجوری میشه انگار یه چیزی نیشم میزنه در این حد مطمعنین ماله اعصا ...

نه عزیزم نگران نباش .مشکل تیرویید نداری ؟ازاسترسم میشه ..برو یه چکاب .ازمن مربوط ب عود تیروییدم بود کم کاریش عود کرده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگران نباش .مشکل تیرویید نداری ؟ازاسترسم میشه ..برو یه چکاب .ازمن مربوط ب عود تیروییدم بود ...

ممنونم گلم لطف میکنی جواب بدی اینم که کامل توضیح بدی دقیقا چجوری بودی مثلا من دست و پا و گاهی صورت مخصوصا موقع خواب انگار ک واقعا سوزن وارد بدنم میشه و بعد می‌خاره انکار بی حسی به اون صورت نداشتم تا حالا فقط انگار دستم درد میکنه بعد اینک من دوماهه زایمان کردم شبا کلا نمیخوابم تو گوشیم خورد و خوراک خوبیم ندارم هیچی نمیخورم بعد اینکه انگار تاری دید هم دارم البته چشامم از قبل استیگمات بود و بعد زایمان انگار بدتر شد

نه عزیزم نگران نباش .مشکل تیرویید نداری ؟ازاسترسم میشه ..برو یه چکاب .ازمن مربوط ب عود تیروییدم بود ...

بعد اینکه من استرس و افسردگی بعد زایمانم داشتم که باعث تنگی نفسم شد و الان انگار فکم سنگینه و نمیشه تکون بدم آزمایش کم خونی دوروز بعد زایمانم دادم نداشتم و نمیدونم امکانش هست گرفته باشم یا نه نمی‌دونم میشه شمام بگین چطور بودین

بعد اینکه من استرس و افسردگی بعد زایمانم داشتم که باعث تنگی نفسم شد و الان انگار فکم سنگینه و نمیشه ...

عزیمزفکتون سنگینه حتما‌برین دکتر قلب ..چون خطرناکه ..ولی چواب تیرویید هم بدید

منtsh تیروییدم ۱۲ شده بود باید تا ۴ باشه.خیلی حالم بدبود.بدنم مثه قلب شده بود و ضربان داشت..دلشوره داشتم ویه حالت گزگز عجیبی در دستام ...در خدود ۳ ماه یعد کم کم یهیود پیدا کرد ... نمیدونستم کجا برم دکتر ولی بعد ازمایش تیرویید فهمیدم.‌دکتر قلب رقتم دکتر زنان رفتم اخرم رقتم غدد برای تیرویید

ممنونم گلم لطف میکنی جواب بدی اینم که کامل توضیح بدی دقیقا چجوری بودی مثلا من دست و پا و گاهی صورت م ...

من پیشنهاد میکنم متخصص داخلی وغدد برو ..البته دکتر قلبم برو برای فکت  چون سنگینی شاید مال قلب باشه...انشالله‌دکتر داخلی رفتی بهم بگو چی شد ؟ازمایش تیروییدم بگو برات بنویسن

توروخدا جواب منم بده منم بعد از زایمان م گز گز و سوزن سوزن شدن گرفتم از ام اس میترسم چیکار کنم 

بخاطر استرس هست نگران نباشین انشالا که چیزی نیست برین ام آر آی خیال خودتون راحت بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بخاطر استرس هست نگران نباشین انشالا که چیزی نیست برین ام آر آی خیال خودتون راحت بشه 

جدی مطمعنین فقط یه سوال جواب ام ار ای چند روزه حاضر میشه با تزریق یا بی تزریق و اینکه چقد هزینش شد ممنونم اگه میشه جواب بدین

من یه مدت سرترالین خوردم

منم همینطور بودم رفتم دکتر بهم گفت فقط بخاطر استرس زیاده و بهم سرتالین داده ولی من از ترس اینکه بخورم بدتر بشه و بدنم عادت کنه نخوردم اصلا 

ولی تصمیم دارم از این هفته بخورم خواستم بپرسم شب بخورم بهتره یا بعد نهار ؟ چون دکتر دیگه ای بهم گف شب بخوری خوابتو بهم میریزه 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
من چند وقت پیش اکو دادم مشکلی نداشتم

خوب خداروشکر . ولی چکاب تیروییدم برید اگه اکی بود به احتمال زیاد ازاسترس باشه .نگران نباش منم فقط‌گذاشتم زمان حلش کنه چون واقعا دوماه حالم خیلی خیلی بدبود

منم همینطور بودم رفتم دکتر بهم گفت فقط بخاطر استرس زیاده و بهم سرتالین داده ولی من از ترس اینکه بخور ...

بعد ناهار بیشتر اثرمیزاره ..ولی من سرتالین روم اثرنمیکنه هرچی میخورم

جدی مطمعنین فقط یه سوال جواب ام ار ای چند روزه حاضر میشه با تزریق یا بی تزریق و اینکه چقد هزینش شد م ...

ببخشید این چند روزه نتونستم وارد اکانتم بشم بدون تزریق بود من سه سال پیش انجام دادم گزارشش یک هفته طول کشید بیاد بعضی جاها زودتر میدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم