2777
2789
خوب خداروشکر . ولی چکاب تیروییدم برید اگه اکی بود به احتمال زیاد ازاسترس باشه .نگران نباش منم فقط‌گذ ...

سلام شما خوب شدین؟ از تیروئید بود؟ چیکار کردین؟

شمام وقتی غذا میخورید سوزش شدیدتر میشه؟

سلام شما خوب شدین؟ از تیروئید بود؟ چیکار کردین؟ شمام وقتی غذا میخورید سوزش شدیدتر میشه؟

سلام گلم .بله سوزشم مال عود تیروییدم بود.ک خداروشکر خوب شد..ولی الان سرم سوت میکشه ک فک کنم اونم تقصیر تیروییدست متاسفانه

نه ولی فک کنم بی اثر نیست..شما،مشکلتون چی بود،؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم .بله سوزشم مال عود تیروییدم بود.ک خداروشکر خوب شد..ولی الان سرم سوت میکشه ک فک کنم اونم تقص ...

واسه منکه خوب نشده هر موقع چیزی میخورم میسوزه البته ویتاگنوس خوردم کمتر شد شاید برای استرژون بالا باشه نمیدونم

عزیمزفکتون سنگینه حتما‌برین دکتر قلب ..چون خطرناکه ..ولی چواب تیرویید هم بدید منtsh تیروییدم ۱۲ شده ...

سلام منم مثل شما،بدنم پرش عضلانی یاهمون نبض رو داره،الان مشکل شما حل شده؟چه علائم دیگه داشتین؟من سوزش هم دارم،درد وگرفتگی عضلات هم داشتین؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
سلام منم مثل شما،بدنم پرش عضلانی یاهمون نبض رو داره،الان مشکل شما حل شده؟چه علائم دیگه داشتین؟من سوز ...

من فقط بدنم مثه قلب میزد عزیزم ...و حالتای افسردگی واضطراب شدید داشتم ....نمیدونم چ اتفاقی افتاده بود تو بدنم  ولی نیدونم عدد تی اس اچ تیروییدم ۱۲ بود ک یعنی‌کم کاری شدید....نرمال شد عددش ولی هنوز موقع خواب تپش رو توبدنم دارم 

من فقط بدنم مثه قلب میزد عزیزم ...و حالتای افسردگی واضطراب شدید داشتم ....نمیدونم چ اتفاقی افتاده بو ...

من انگار زیر ماعضلاتم مثل نبض میزنه ام ار ای هم دادم،باید برم ازمایش هم بدم شاید همین تیرویید باشه گوگل که آدمم میترسونه،اخه من سوزش عضلات هم دارم مثل سوزش ران پا،گوگل هم که مریضی های بدی میاره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
من انگار زیر ماعضلاتم مثل نبض میزنه ام ار ای هم دادم،باید برم ازمایش هم بدم شاید همین تیرویید باشه گ ...

نگران نباش میدونی ریشه ی خیلی بیماریها از استرسههه....ولی تیروییدتم چک کن ب دکتر بگو یه ارامبخش خفیف بهت بده انشالله رفع میشه

سلام من همین طورم شما چی شدین

سلام من همچنان دارم شما چه علائمی دارین؟کجاها پرش دارین؟

[QUOTE=275086597]سلام من همچنان دارم شما چه علائمی دارین؟کجاها پرش دارین؟[/QUOTE من دق مرگ شدم دیگه من از شدت ضعف اعثابه میدونم چون عصبی شدم و میگم ام اس هم خدا دادی اول از خارش شدید پشت سر شروع و همه جا و نبض میزنه و یهویی میسوزه سوزش بدن و ضعف عضلات و یبوست و سرگیچه  سوزش هست نبض زدن گرفتگی عضلات 

من کلا خدا با مرض امتحان داره میکنه ازدواج نکرده انقد درد

[QUOTE=275086597]سلام من همچنان دارم شما چه علائمی دارین؟کجاها پرش دارین؟[/QUOTE من دق مرگ شدم دیگه ...

شما ام اس دارین؟ام ار ای دادین؟