2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه

161 بازدید | 28 پست

سلام دوستان لطفا به من نظر بدین!

من هرسال شوهرمو برای تولدش سورپرایز کردم ولی دونفره بوده همیشه ..

امسال موندم نمیدونم اگه مهمونی بگیرم و خانواده هامونو دعوت کنم خوشحال میشه یا نه ؟

از تجربه هاتون بگین لطفا ایده بگیرم 😉❤

ما همیشه دونفره بودیم.تجربه ی جمعی ندارم

اما خب اول از همه باید ببینی شرایط اقتصادیتون برای یه مهمونی چطوریه یه جوری نشه که فکرش درگیر هزینه شه!

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همیشه دونفره بودیم.تجربه ی جمعی ندارم اما خب اول از همه باید ببینی شرایط اقتصادیتون برای یه م ...

شرایط خودم مشکلی ندارم ، فقط میگم مهمونا معذب نشن بخوان کادو بگیرن و ... به اینم فکر میکنم 

شرایط خودم مشکلی ندارم ، فقط میگم مهمونا معذب نشن بخوان کادو بگیرن و ... به اینم فکر میکنم 

فقط دعوتشون کن. نگو که تولده.هرچند میفهمن اما اینطوری چون تو بعنوان دورهمی دعوتشون کردی آزادن و مختار.اما در اون حالت مجبورن

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
منم بیام یه گوشه بشینم ایده بگیرم چون‌حتی نمیدونم دیگه کادو چی بگیرم تیشرت کرفتم پیرهن‌گرفتن شلوار ...

کیف چرم بخر

حالا هرمدلش که استفاده میکنه همسرت

یا یه ست بخر

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
منم به همین فکر میکنم . نمیدونم خوب میشه یا نه ؟

اره خوب میشه 

شوهر من ساعت ۹ شب میاد خونه 

اگه شوهرت زود میاد بفرستش دنبال نخود سیاه ک نیاد ببینه شام و اینا تدارک دیدی چون لو میره

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......
کیف چرم بخر حالا هرمدلش که استفاده میکنه همسرت یا یه ست بخر

چون تو کاره کیف و کفش چرمه داره

دوتا چیزو میدونم دوست داره الانم تموم شده یمیش این وسایلا بهداشتی مثله ست اسپری و ادکلن و مام و افترشیو و این ضد تعریض و اسکراب بدن 

دومیشم یه جعبه ابزار برا ماشینش 

جفتشم خیلی دوست داره

تولدت  خودت یاشوهرت بنظرم تهایی بگیرین  بهتره ماهرساله تنها جشن میگیریم باهم کلی میرقصیم & ...

عزیزم چه باحال .

تولد شوهرمه هرسال تنها گرفتم خواستم یه تنوعی بشه ولی نمیدونم خوب میشه یا نه 

اره خوب میشه  شوهر من ساعت ۹ شب میاد خونه  اگه شوهرت زود میاد بفرستش دنبال نخود سیاه ک ن ...

شرایط من سخته شوهرم آتش نشانه دو روز خونس .

یعنی باید از صبح تا شب بفرستمش دنبال نخود سیاه 😟😁