2777
2789
عنوان

مریضم منو کتک زد 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 177 پست
از پرستاری راضی هستی ؟شرایطشو میدونم منظورم حقوقشه 

بله بد نیس

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت اینم که نمیذاشت کارمو انجام بدم وظیفمو درست انجام نتونستم بدم اعصابم خورده و کتک خوردم درد ...

یکی از دانشجوهای پزشکی تعریف میکرد؛تو بیمارستان چاقوکشی کردن و تهدیدشون کردن؛بیمارش مربوط به نزاع بوده

به این فکر کن ایران بودی با این موارد برخورد میکردی

اینجا همراه بیمار پزشکو چک و لگدی میکنه😀

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
والا تو ایران پرستارا پاچه میگیرن و میزنن

همه جا همینطوره

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
یکی از دانشجوهای پزشکی تعریف میکرد؛تو بیمارستان چاقوکشی کردن و تهدیدشون کردن؛بیمارش مربوط به نزاع بو ...

بیمار منم چاقو کشید امروز 

علاوه بر اون از موهام کشید و صورتمو خونی کرد

دروغ چرا من بودم یواشکی کلی میزدمش بعد داروشو دوبرابر میدادم 😐 مریض و روانیم خودتونین 😓

😂

خیر سوئدم بیمارمم سوئدیه 

ازونا دگ انتظار نمیرفت    ن بی شوخی پس داره جهانی میشه بی احترامی ب پرسنل بیمارستان    البت اوتیسم باز ی توجیهی داره اینجا من خواهرم میگه یارو 3 شب باتوم خورده بود عینکش شکسته بود رفته بود تو چشمش داداشش میخواست منو بزنهه ک چرا رزیدنته شیفت نمیرسه حالا من این وسط پشت تلفن اون ور اون تو هول و ولا اینم سر من داد و تهدید ب کتک  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور