2777
2789
عنوان

استرس و نگرانی برای فردا...

130 بازدید | 6 پست

سلام به همگی

یه خواهشی ازتون داشتم اگه میشه برای همه کنکوری ها دعا کنید

برای خواهر منم دعا کنید طفلک خیلی زحمت کشیده ولی خیلی تو خونمون استرس و اضطراب زیاده....

بابامم خیلی حساسه رو قبول شدنش... طفلک خیلی فشار روشه...

اگه میشه دعا کنید به بهترین نحو از پسش بربیاد....

فشار خانواده ها خیلی سخته.... و از همه بدتر اینکه رشته اش هم چون انسانی مورد قبول پدرم نیست خیلی طفلک تحت فشار گذاشت ...

من نمیدونم این چه داستانیه همه که نباید پزشک مهندس شن اخه...

تا لحظه اخر بهش فشار میوردن تغییر رشته بده.... خیلی غصه میخوره...

خدا خودش ادمایی که فخر میفروشن با رشته و دانشگاه بچه اشون و میدونن طرف مقابل چقدر حساسه و احتمالا میوفته به جونش بچه اش و خون به جیگرش میکنه رو خودش جوابشون رو بده....

خواهر من که آب شد انقدر تا لحظه اخر گفت رشته ات عوض کن و همه این رشته رو به چشم رشته ایی دیدن که بچه ضعیف ها توشون میرن....

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

عزیزم ان شالله قبول میشه تجربی خیلی بده دخترم خیلی سختی کشیده اخه چرا پدر مادرا میخوان با بچه ها پز بدن . 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 

انشالله بهترین نتیجه رو میگیره بهش استرس ندین صبح براش صبونه مفصل بذارین ترجیحا عسلو کره یه آبمیوه شیرینو چن تا شکلات بعد از کنکورم فقط بهش خسته نیاشید بگین تو فشارش نذارین همینجوری استرس دارن خودشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شالله قبول میشه تجربی خیلی بده دخترم خیلی سختی کشیده اخه چرا پدر مادرا میخوان با بچه ها پز ...

ممنون مهربونم, واقعااااا , طفلک خیلی تو خودشه و غصه داره... مرسی از دعاتون مهربونم ان شاءالله همه کنکوری ها در کنارشون خواهر منم موفق بشه

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
انشالله بهترین نتیجه رو میگیره بهش استرس ندین صبح براش صبونه مفصل بذارین ترجیحا عسلو کره یه آبمیوه ش ...

بله بله حتماااااا باید به مامانم بگم با پدرمم صحبت کنهههه , ممنونم از دعاتون مهربونمممم خیلی لطف کردید

خودتونم نگران نباشین 😘

ممنونم مهربونم چشم حتما