2777
2789
عنوان

خواهشا زود بیاید کمک میخوام😥

108 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه هفته مونده به پریودم،دوهفته پیش اقدام داشتم، الان برم ازمایش تیتر بتا بدم نشون میده باردارم یانه...برای یه جریانی باید مطمعن بشم باردار هستم یانه؟

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

سمیه نروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

زوده  

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
سمیه نرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ...

نرم جدی؟ میگی نشون نمیده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰درصد نشون نمیده

عه،چیکار کنم پس

اخه من طب سوزنی میرم برای لاغری ،امروز گفت مطمعنی باردار نیستی....گفتم نمیدونم والا

این ماه دوباری اقدام داشتیم....

گفت مطمعن شو بارداری یا نه،وگرنه ضرر داره برای جنین

نمیشه ک .معمولا بین اقدام تا پریودی دوهفته فاصله ست،اونوقت چطور واسه شما میشه سه هفته؟؟؟

بذار موعدت بگذره وگرنه جواب کاذب میگیری

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عه،چیکار کنم پس اخه من طب سوزنی میرم برای لاغری ،امروز گفت مطمعنی باردار نیستی....گفتم نمیدونم والا ...

خوب بذار بعد از اینکه مطمئن شدی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عه،چیکار کنم پس اخه من طب سوزنی میرم برای لاغری ،امروز گفت مطمعنی باردار نیستی....گفتم نمیدونم والا ...

خب طب سنتی رو نمیتونی یکم عقب بندازی؟؟؟فک کنم روزه خوده پری یا یه روز،دو روز بعدش نشون میده

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

رفتم ازمایشگاه، پرسیدم گفت ۶ روز از اقدامت گذشته باشه نشون میده،دیگه ازمایش بتا دادم،ساعت ۸ جوابش امادست ان شاءالله هرچی خیر و صلاحمونه