من میخوام سبد کنار سینک رو تمیز کنم، همون سبدی که توش تفاله های چای رو میریزیم. راه درستش چیه؟ میشه با جزئیات برام توضیح بدید؟ ببخشید اولينبارم هست! ☺️
خالیش کن تو سطل بعدم وایتکس بزن بهش بذار بمونه بعد با سیم بشورش و اب بکش.
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
بزارش تو محلول دامستوس و اب یک ساعتی بمونه بعد با ای اسکاج که کهنه شد میخای بندازی دور بشورش
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
دقیقا منم همینکارو میکنم..ازشستن این سبد بدم میومد دیه انداختمش دور الان همینکارو میکنم اینقدر راحتم ...
من اصلا متنفرم توی سینک آشغال بریزم
یه بار مادر شوهرم خونمون بود تفاله های فلاسک رو توی سینک خالی کرد و فلاسک چای رو شست😐من این صحنه رو که دیدم یه لحظه خون به مغزم نرسید شوهرم تا این صحنه رو دید عین پلنگ پرید سینک رو شست و تند و تند به مامانش گفت مامان مرضیه دوست نداره توی سینک آشغال بریزیم لطفا رعایت کن😂
بعدش میگفت قیافت رو که دیدم گفتم الان یه چاقو برمیداری فرو میکنی توی شیکم مامانم😂😂😂😂😂