2777
2789
عنوان

تمیز کردن سبد کنار سینک

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 27 پست
من اصلا متنفرم توی سینک آشغال بریزم یه بار مادر شوهرم خونمون بود تفاله های فلاسک رو توی سینک خالی ک ...

وای توچقدر حساسی🤣🤣🤣🤣من ازاینکه بخوام ظرف بزارم توسینک بعد هرلحضه مواظب باشم اون سبدآشغال چپه نشه متنفرم همم ازاینکه کثیف بشه بخوام بشورمش😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرگز توی سبد سینک تفاله چایی نمیریزم🙊 در واقع اصلا توش آشغال نمیریزم آشغالا رو میریزم توی سطل ...

من سبد کوچیک مخصوص تفاله و آشغال دارم تو اون میریزم ابش بره بعد تو پلاستیک آشغالا میریزم

یا رب العالمین
نه آخه خودت اذیت میشی😊سعی کن یکم بیخیال بشی اینجوری راحت تری ..ببخش اگه خندیدم منظوری نداشتم دوستم� ...

دست خودم نیست

گاهی سعی میکنم بیخیال باشم ولی نمیشه😔

تا همه جا بوی وایتکس و الکل نده راضی نمیشم

.Pain🔥you made me a believer

دست خودم نیست گاهی سعی میکنم بیخیال باشم ولی نمیشه😔 تا همه جا بوی وایتکس و الکل نده راضی نمیشم

ای وای من 😯😯😯

عزیزم ریه هاتو داغون میکنی ها ...برو پیش دکتر یه مشورتی چیزی شاید وسواست بهتر بشه 

ای وای من 😯😯😯 عزیزم ریه هاتو داغون میکنی ها ...برو پیش دکتر یه مشورتی چیزی شاید وسواست بهتر بشه& ...

خیلی وقت پیش یکبار رفتم پیش مشاور برگشته به من میگه خب نشور😐انگار دست خودمه😕

البته من تمیزی رو خیلی دوست دارم و از این وضع ناراضی نیستم 

دستکش دستم میکنم و ماسک میزنم و مشکل پوستی و ریوی هم ندارم شکر خدا😍

.Pain🔥you made me a believer

خیلی وقت پیش یکبار رفتم پیش مشاور برگشته به من میگه خب نشور😐انگار دست خودمه😕 البته من تمیزی رو خی ...

ای بابا این مشاوراهم بعضیاشون انگار به زور دارن کارمیکنن خب بابا حال راهنمایی نداری جمع و کن دفتر دستکتو دیگه😒

آها پس اگه رعایت میکنی که خوبه پس مشکلی نیست بشور😁

من سبد کوچیک مخصوص تفاله و آشغال دارم تو اون میریزم ابش بره بعد تو پلاستیک آشغالا میریزم

خوب منم دقیقا همین کار رو میکنم. سؤالم هم در رابطه با تمیز کردن همین سبد بود. وگرنه آشغال و تفاله ها رو تو سینک نمیریزم. چون هم راه آب کپ میشه و هم ظاهر قشنگی نداره