2777
2789

سلام.من.تو۶هفتگی رشدش متوقف شده بود

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 

منِ بینوا.

رشدجنین متوقف شد مجبورشدم سقط کنم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=95819556]منِ بینوا. رشدجنین متوقف شد مجبورشدم سقط کنم[/QUOTبعدش باردارشدی؟

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
[QUOTE=95819556]منِ بینوا. رشدجنین متوقف شد مجبورشدم سقط کنم[/QUOTبعدش باردارشدی؟

دارم تلاش میکنم دوقلوبشه.دعاکنید موفق بشم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

چقدر همدرد ..‌.بگید   چی کارا کردید .نزدیکی .موبایل  .ماهواره .ماکروویو    از اینا   داشتید؟

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

بعد از 4سال درمان اردیبهشت امسال طبیعی باردار شدم خودم نمیدونستم باردارم تا 5هفته و 5روزم بود رفتم سونو چون قبلش لکه بینی داشتم فک کردم هورمونام بهم ریخته یا بخاطر تخمدان پلی کیستیکم هستش ک لکه بینی دارم 7خرداد رعتن سونوگرافی فهمیدم باردارم 5هفته و 5روزم بود انگار دنیا رو بهم دادن روز 13ام خرداد رفتم پیش دکتر خودم بازم سونو کرد گف هنوز قلبش تشکیل نشده

من ۲۲هفتمه همیشه این استرس باهامه😢😢😢

از این تاپیک برو بیرون و انرژی منفی جذب نکن.

ان شاءالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت.دعا کن خدا به من دوقلو صالح وسالم بده