2777
2789
چقد زیاد شده تشکیل نشدن قلب جنین و توقف رشدش واقعا بنظرتون علتش چیه؟؟

توو زمان بارداری من بعد از کلی آزمایشی که از من و همسرم گرفتن و هیچ دلیلی پیدا نشد گفتن بخاطر وجود پارازیت ها قلب تشکیل نمیشه و سقط زیاد ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد زیاد شده تشکیل نشدن قلب جنین و توقف رشدش واقعا بنظرتون علتش چیه؟؟

عزیزم من چندتادکترمتخصص وفوق تخصص ویارداری های پرخطررفتم گفتن سقط اول ی چیزطبیعیه واصلا جای نگرانی نیس.انشاءالله بعدازاینکه قشنگ بدنتو تقویت کردی بعدی خیلی زودبیادتودلت واین روزا رو فراموش کنی

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
عزیز دلم حق داری نگران باشی اما حق نداری به خودت و نی نی استرس بدی .. به چیزای خوووب فکر کن .. به رو ...

عزیزم انشالله به زودی زود به سلامتی و دل خوش باردار بشی😍😍😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💙
آها.انشاءالله ک هرچی میخوای وخیره اتفاق بیفته.چندوقت گذشته ازسقطت؟

9اسفند طبیعی سقط کردم.چهارماه ونیمم بود. ان شاءالله آخر تیر میرم اقدام

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
9اسفند طبیعی سقط کردم.چهارماه ونیمم بود. ان شاءالله آخر تیر میرم اقدام

انشاءالله گلم

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
منم هستم به صورت زنده ۸هفتگی قلبش ایستاده الان ۱۳هفته ام هنوز نیفتاده فلن خونریزی دارم یکم ...قرص خا ...

من از 25خرداد ک توی 8هفته و خرده ای بودم لک قهوه ای دیدم 29نوبتم بود رفتم پیش دکترم بهم دوتا بسته شیاف پرژسترون داد شبی ی دونه واژینال استفاده کردم بعد 6شب دیگه لک قهوه ای نداشتم موند تا 9امتیر رفتم سونو دیگه شیاف استفاده نکردم تا اومدم خونه لک داشتم اونروز خوابیدم استراحت کردم 10ام تیر رفتم پیش دکترم گف پروژسترون استفاده نکن فقط استراحت کن از دیروز کمر درد داشتم و لک امروز صب شدید تر شد مث پریودی کمرم گرفته بود و خونریزی داشتم تا ساعت 7شب

امشب بچه م سقط شد😭😭😭😭😭چقد حس بدیه نداشتنش خیلی دردناکه

بمیرم برات منم ۴۰روز پیش سقط کردم قلبش ایستاده بود ۱۵ هفتم بود ولی قلبش تو ۱۱ هفتگی ایستاده بود بریم الهی

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

7شب ک دیدم خونریزیم بیستر شد زنگ زدم بلوک زایمان بیمارستان پرسیدم گفتن داری سقط میکنی منم ب توصیه خواهرم زعفرون دم کردم و رازیانه چندتا لیوان خوردم از ساعت 7شب مدام راه رفتم دردام شدت گرعت ساعت 10جنین دفع شد همچنان درد داشتم اما بدتر بیشتررررر از قبل مجبورم شدم برم بیمارستان تو بیمارستان یهو حس کردم ی چیزی دفع کردم دکتر دید گفت جفت

استارتر منم هممدردم باهات من ولی پنج هفتم بود پنجشنبه هفته پیش خود به خود سقط شد تازه حال روحیم بهترشده چون دکتر گفته دوماه دیگه میتونم برای اقدام برای منم خیلی دعاکنید برات دعا میکنم استارتر چیزی نیست ناراحت نباش اون بالایی هست حواسش بهمون خدا بهترمیدونه

بمیرم برات منم ۴۰روز پیش سقط کردم قلبش ایستاده بود ۱۵ هفتم بود ولی قلبش تو ۱۱ هفتگی ایستاده بود بریم ...

وای😭😭😭 شما زودتر از من این حس بد رو درک کردی خدایا درسته الان بچه هامونو از دست دادیم اما خودت ب بهترین شکل جبران کن ک این تلخی از یادمون بره

امشب بچه م سقط شد😭😭😭😭😭چقد حس بدیه نداشتنش خیلی دردناکه

عزیزم منم تجربشو داشتم دقیقا مثل شما

خیلی اذیت شدم و عذاب کشیدم

ولی الان یه پسر ناز دارم خدارو شکر

یادت باشه اون بچه نبوده. خودتو اذیت نکن که بچتو از دست دادی. بارداری پوچ اینجوریه و زیادم پیش میاد

بدن و روحیتو قوی کن و سه ماه بعد دوباره اقدام کن خدا بزرگه. امیدتو اصلا از دست نده