2777
2789

خلاصه پیگیریای من ادامه داشت تا 29ام خرداد رفتم دکتر گف خانم دوقلو بارداری اما همچنان قلب ندارن انقد خوشحال شدم دوقلو باردارم ک کلا یادم رفت قلب ندارن 9ام تیر رفتمسونو آنومالی گف جنین تو 6هفتهو 6روز رشدش متوقف شده و قلب نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم تلاش میکنم دوقلوبشه.دعاکنید موفق بشم

انشاءالله عزیزم.چ جوری؟

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
استرس برای چی عزیزم ؟!  هفته ی بیست و دومی و انشالا هیچیش نمیشه و سلامت به دنیا میاد .. فکرای ...

استرس  اینکه زبونم لال اتفاقی براش بیوفته .تروخدا دعا کنید همه باردارا بسلامتی  زایمان کنن منم جزو اونا باشم😔

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💙
خلاصه پیگیریای من ادامه داشت تا 29ام خرداد رفتم دکتر گف خانم دوقلو بارداری اما همچنان قلب ندارن انقد ...

غصه نخور عزیزم .. حتما یه حکمتی داره و باز هم زود باردار میشی و یه جفت دوقلوی سالم و خوشگل به دنیا میاری   

من ۲۲هفتمه همیشه این استرس باهامه😢😢😢

استرس برا چی اگ خدایی نکرده مشکل داشت تا الان نمیموند عزیزم پس کلی فکرای مثبت بکن هر روز قران بخون انشالله ک سالم بغلش میکنی

استرس برا چی اگ خدایی نکرده مشکل داشت تا الان نمیموند عزیزم پس کلی فکرای مثبت بکن هر روز قران بخون ا ...

ممنون عزیزم انشالله شماهم به زودی دوباره باردار بشی 😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💙
انشاءالله عزیزم.چ جوری؟

دارو گیاهی میخورم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
استرس  اینکه زبونم لال اتفاقی براش بیوفته .تروخدا دعا کنید همه باردارا بسلامتی  زایمان کنن ...

این فکرا چیه.خداروشکربچت رشدداشته.منم حرف اون دوستمونو میزنم بروازاین تاپیک بیرون واین فکرای منفی رو ازذهنت بریزبیرون عزیزم‌انشاءالله بسلامتی زایمان کنی وبغل بگیریش

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
استرس  اینکه زبونم لال اتفاقی براش بیوفته .تروخدا دعا کنید همه باردارا بسلامتی  زایمان کنن ...

عزیز دلم حق داری نگران باشی اما حق نداری به خودت و نی نی استرس بدی .. به چیزای خوووب فکر کن .. به روزی که قراره بیاد بغلت و دنیا رو برات زیباتر کنه     

بعدم خودت بارداری و نفست حق .. برای ما هم دعا کن لطفاً .. 

منم هستم به صورت زنده ۸هفتگی قلبش ایستاده الان ۱۳هفته ام هنوز نیفتاده فلن خونریزی دارم یکم ...قرص خاک برسرم پیدا نمیشه ....استاتر شما خودش سقط شد جنین یا قرص مصرف کردی؟چجوری بودی یکم تعریف میکنی اگه ممکنه

دارو گیاهی میخورم

آها.انشاءالله ک هرچی میخوای وخیره اتفاق بیفته.چندوقت گذشته ازسقطت؟