2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن ب صلاح نبود ک بمونه وقتی ب خدا اعتماد کنی ک از همه مهربونتر باهات بیشتر از همه هواتو داره دی ...

همه اینو میگن 😔

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
دوستایی ک سقط کردین یه سوال بعد سقط دارو انتی بیوتیک استفاده کردین؟

اره عزیزم ۳خشاب انتی بیوتیک مصرف کردم 

نکن .. فاز افسردگی نگیر .. نکن با خودت این کار رو .. ناسلامتی قراره بازم باردار بشی ها .. اینجوری؟! ...

ماتم دریک حالت رواست برحال و روزانسان

روز 13 ام تیرماه رفتم سونو گف بقایا داری 35×15×10 مجبور شدم 14 ام تیر ماه برم بلوک زایمان بیمارستان بهمن اخه دکترم تو مطب نبود اونحا با دکترم تماس گرفتن گف اگ راضیه بستری بشه برای کورتاز گفتم نه دارو بده گف  ال دی بهش بدید و مترونیدازول اما من همچنان خونریزی نسبتا خوبی داستم اگر ال دی میخوردم دفع نمیشد بقایا اومدم خونه مترونیدازول شروع کردم زنگ زدم دستیار طب سنتز ک میرفتم گفتم اینجوری شدم گف گل گاوزبون زعفرون رازیانه دم کن بخور دفع میکنی منم شروع کردم دو روز حالم واقعا بد شد بی حال میشدم اما چندتا تیکه جفت دفع کردم 17ام باز رفتم سونو گف بقایا 17×10میلی دوشنبه رفتم پیش وکترم گف کوتاژ کنم گفتم نه برام دوتا قرص میزو نوشت با بدختی تمام توی بیمارستان آرش پیدا کردم هر 8ساعت واژینال استفاده کردم لک بینی داشتن ب خونریزی نیافتادم بعد 48ساعت دکترم گف ال دی شروع کن هر 8ساعت 1دونه تا ی هفته بعدش پریود میشی بعد ی هفته ا  قطع ال دی پریود شدم 2مرداد پریود شدم اما شدت نداشت دوباره شروع کردم گل گاوزبون رازیانه زعفرون غلیظ خوردم تو این مدت سه بار تیکه جفت دفع کردم اما خیلی کوچیک اندازه عدس بعد پریودم دوباره باید برم سونو