2777
2789
عنوان

اینستامو پیداکرد

410 بازدید | 48 پست

سلام دوستان-من یه اکانت اینستا دارم که شخصیه و دوس پسرمم میدونه -بعد انقد دوستام و ... گفتن قیافت خوبه و اینا و چر بلاگر نمیشی یه اینستاگرام دیگه 2 ماه پیش زدم و کم و بیش فعالیت داشتم توش-حالا امروز اول صبح دوست پسرم که 5 سااله باهمیم و خیلی رو دروغ گفتن و پنهون کاری حساسه و این چیزا حساساه نمیدونم از کجا اون ادرس استامو پیدا کرده و برام لینکشو فرستاده.من دیدم کپ کردم هیچی نگفتم فقط گفتم خوب چیه مگه؟زنگمو و پیام 1 دونه دادم جواب نداده خودمم روم نیشه زنگ بزنم.حالا چیکار کنم؟مثلا امروز قرار بود در مورد ایندمون بعد 2 هفته بریم جدی حرف بزنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی گند زدی اونم رفت براش بای بای کن

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁