2777
2789

چطور مگه!!!

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

تو نت بزن‌میاره

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من یه سوالی دارم :| ای بابا

اهان. میگن که ریش و محاسن‌داشته .چشماش نور عجیبی داشته و وقتی حرف میزده هنه رو مجذوب خودش میکرده اینارو من شنیدم از بقیه 

خب پس بد منظورتو رسوندی😁

اخه الان تو یه متنی خوندم نوشته شده بود چشماش مثل اتش بوده و سر و صورتش به سفیدی نخ که با این تفاسیر زال بوده دیگه؟ اینو میخواستم بدونم فقط 

اخه هیچ جا نگفتن زال بوده

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
نه بابا زال نبوده اتفاقا موی تیره داشته

موهاش تیره بوده واقعا ؟ تو سریالی که تو ایران ساخته شد موهاش روشن بود باز ولی زال نبود 

الان من چند جا خوندم خواستم مطمعن شم

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 

عزیزم به متن هایی که توبعضی ازسایت های بیخودمینویسن توجه نکن اونارومعمولامنافقین ازخودشون درمیارن تامثلامردم ازبزرگان دین متنفربشن من تویکی ازسایتهایک عکس ازامام حسین وامام رضادیدم که بیش ازحدزشت بودن به یکی ازاساتیددانشگاهمون نشون دادم گفت ایناروباورنکنیداینارومنافقین میذارن چون هیچ عکسی ازاون زمان نمونده احتمالااین متنی هم که خوندی نویسندش یک آدم مریض احوال بوده

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی