2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13685 بازدید | 330 پست
بله منم ۱۸ سالمه نداشتم ندارم و هیچووووقت هم نخواهم داشت و اولین کسی که باهاش چت میکنم در آینده کسی ...

بله درسته اصلا یه درصد باید دختر به این فکر کنه که اگه پسری باهاش دوست شه صد جا دیگم دوست داره البته اهنت نشه هر کسی فرهنگ‌خودش رو داره

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان که کارتو کردی رفتی گفتی چرا تاپیک زدی؟بدنت میلرزه برو زیر پتو الان دیگه بچه ۷ سالشم همینه تا ...

😂😂پتو

شمام حرص میخورید یا من زیادی حساسم؟

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

ممکنه مادرت خواهرتو دعوا کنه زود شوهرش بدن به زور شایدم از ترس فحش وکتک پدرومادرت از خونه فرارکنه خدانکرده بشه دخترفراری یا شاید افسردگی بگیره یا نترس بشه ویا......... چرا اینکاروکردی استارتر ؟؟

خدابه خواهرت کمک کنه گناه داره

چ کار بدی کردی رفتی سریع ب مامانت گفتی خیلی ببخشید ولی خیلی خبرچینی😐 میتونسی باهاش صحبت کنی جوری ک ...

حررررف زدم باهاش چند بار

خب شايد حق با شماس ولي اون لحظه ديگه قفل كرده بود مغزم

توكل بر خدا...♥️
از رو دشمني كه نگفتم بعدشم اون لحظه واقعا حس بدي داشتم ببيني خواهرت با يه پسر چه حرفايي زده ا ...

"سر بسته هم ب مامانم گفتم بگو تكرار نكنه"

حس میکنم صرفا جهت خودشیرینی رفتی به مامانت گفتی😐

خیلی حرکت رو مخیِ این کارا..

میگی بگین چیکار کنم و تجربه ندارم..

خب وقتی به قول خودت تجربه نداشتی اول با یکی مشورت میکردی بعد کار درست و انجام میدادی!  حالا برو به مامانت بگو به روی خودش نیاره و خواهرتو سرزنش نکنه .. چون امکان داره رفتار خواهرت بدتر شه...  خودت اگه بلدی دوستانه باهاش صحبت کن!!!!

🖤

ممکنه مادرت خواهرتو دعوا کنه زود شوهرش بدن به زور شایدم از ترس فحش وکتک پدرومادرت از خونه فرارکنه خد ...

نه بااااابااااا جاني نيستيم كه اينطوري رفتار كنيم😂😂

من خودم بيشتر اعصابم داغون شد

اينطوري ب مامانم نگفتم كه 

گفتم نصيحتش كن

اونم حرف زد باهاش و سيمكارت در اورد

و فرداش مث بقيه روزا بوديم باهم

فقط الان باز هم با گوشي ساده شماره اش رو ديدم

اونو موندم خب ديگه چي بگم بهش؟

شما بگيد

توكل بر خدا...♥️
بله منم ۱۸ سالمه نداشتم ندارم و هیچووووقت هم نخواهم داشت و اولین کسی که باهاش چت میکنم در آینده کسی ...

عین کپکی که سرشو کرده باشه تو برف تا این مردارو نشناختی نباید ازدواج کنی حرف زدن که گناه نیست 

"سر بسته هم ب مامانم گفتم بگو تكرار نكنه" حس میکنم صرفا جهت خودشیرینی رفتی به مامانت گفتی😐 خیلی ح ...

نه ديگه

مامانم اصلا ب روش نمياره

بعد از حرف زدن

ب من گف خوب شد بهم گفتي ولي خودت تنهايي باهاش حرف بزن

توكل بر خدا...♥️

اوه یس عزیزم  

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
عین کپکی که سرشو کرده باشه تو برف تا این مردارو نشناختی نباید ازدواج کنی حرف زدن که گناه نیست 

تو هر جامعه ای فرهنگی وجود داره مثلا همون نامزدی شما برا ما دوستی نباید به دیگران گفت کپک 

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
الانم برو یجور جمعش کن بامادرت حرف بزن که دروغ گفتی یامیخواستی اذیتش کنی یا هرچی ...

اون چند روز پيش بود

تموم شد رفت

ولي باز با يه گوشي ساده شماره اش رو ديدم

اينبار خودم باهاش حرف بزنم؟

توكل بر خدا...♥️