2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13685 بازدید | 330 پست
بخدا وقتي پيدام هاشونو ميخوندم كم مونده بود سكته بزنمممم پسره كم مونده بود+١٨حرف بزنه

خب دوستن دیگه انتظار داشتی درباره ی حکمت خلقت جهان هستی صحبت کنن؟

یه کنجکاوی بچگونس باهاش دوست باش کنارش باش اگاهش کن که کم کم بفهمه کارش درست نیست و بذارتش کنار..نه یه شبه مجبورش کنید قید طرفو بزنه اینطوری بدترمیشه چون اون الان خودشو با اون پسره رو لیلی مجنون میدونه..داری کاری میکنی که با مخفی کاری و فاصلع گرفتن از شما راه واسه سواستفاده اون پسره بیشتر باز شه...

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

از رو دشمني كه نگفتم

بعدشم

اون لحظه واقعا حس بدي داشتم

ببيني خواهرت با يه پسر چه حرفايي زده

ادم خون ب مغزش نميرسه

فقط خداروشكر ميكنم پيام هارو پاك

كردم 

سر بسته هم ب مامانم گفتم بگو تكرار نكنه

ولي باز موندم الان چيكار كنم

توكل بر خدا...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونايي كه ميگن خودت حرف ميزدي من ي بار باهاش حرف زدم كلي نصيحتم كردم ولي تا يكي بهش سماره ميده با ...

خودت چند سالته

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اونايي كه ميگن خودت حرف ميزدي من ي بار باهاش حرف زدم كلي نصيحتم كردم ولي تا يكي بهش سماره ميده با ...

اقا منظور ما از حرف نصیحت نیست

اخه حالا با پسر حرف بزنه جرمه!؟

با چهار تا مشاور و روانشناس نوجوان صحبت کن چند تا کتاب بخون بلکه رو اخلاقت اثر بزاره

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
منم نخواهم داشت خداروشکر  فک کن یه درصد اینطوری باشه  من بشخصه اتیشش میزدم

به استار تر باید بگم‌بابام منو ازاد گذاشت و راحت ولی من ندارم چون به خودم گفتم بابام اینهمه اعتماد داره پس باید قدر بدونم اگه اسیهم به خواهرش اعتماد داشته باشه و دوست باشه خوبه

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
بنظرتون بهش چي بگم خواستم باهاش حرف بزنم؟؟؟ تو رو خدا كمكم كنيد من خودم تجربه ندارم والا😞

دوست باش نصیحت نکن فقط تبادل نظر کنید لحن نصیحت نداشته باش

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
اره والا البته من تا الان نداشتم و نخواهم داشت۱۸ سالمه

بله منم ۱۸ سالمه نداشتم ندارم و هیچووووقت هم نخواهم داشت و اولین کسی که باهاش چت میکنم در آینده کسی که قرار همسرم بشه خدا رو شکر هیچکدوووم از دوستامم ندارن و اصلاااا به گوشی این مسئله ربطی نداره منم چند سال گوشی دارم ولی کوچکترین خطایی نکردم

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
نهههه😱😨

بله 

چند ماه پیش بود 

باباشون خیلی بداخلاق بود دختره ام صاف گذاشته بود کف دست باباش اونم دختره رو کتک زده بود و...

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

چ کار بدی کردی رفتی سریع ب مامانت گفتی خیلی ببخشید ولی خیلی خبرچینی😐

میتونسی باهاش صحبت کنی جوری ک باهات دوست باشه همه راز هاشو بیاد بهت بگه دقیق مث منو خواهرم.الان ابجیت دیگ کاملا همه کاراشو قایمکی از مامان و بابات مخصوصا تو انجام میده

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خب الان که کارتو کردی رفتی گفتی چرا تاپیک زدی؟بدنت میلرزه برو زیر پتو الان دیگه بچه ۷ سالشم همینه تازه میان خیلی چیزارم ب ما یاد میدن فقط موندم حالا که ب مامانت گفتی همه چی تموم شده چرا اینجا بازگو کردی