2777
2789
عنوان

سلام احتیاج به مشورت دارم

124 بازدید | 9 پست

سلام دوستان احتیاج مبرم به مشاوره دارم ولی متاسفانه نمیتونم حضوری به مرکز مشاوره مراجعه کنم میخوام بدون اجازه واطلاع همسرم برم خونه یه خانواده مطمن ومتدین کار کنم ولی استرس اینو دارم نکنه برم وهمسرم بفهمه ....من بخاطر شرایط مالی مجبورم .....

از من به شما نصيحت ك حتي يه دونه سوزن رو از همسرت مخفي نكن

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بهش بگید، اولا راه رو برای تهمت میبندی( اوضاع اجتماعی جامعه رو ببینید. هرچقدر هم که متدین باشه،شما میخاید تو اون خونه رفت و امد کنید)

دوما ممکنه ضامن بخان ( معرفی از طرف شخص مطمین، اینطوری ممکنه از کس دیگه ای بشنون که شما دارید کار میکنید)

سوما بد نیست بدونه که شما هم دارین برای زندگی تون تلاش میکنید

به نطر من کار عار نیست

یه درصد فکر کن همسرت متوجه بشه

هر چقدر بهت اعتماد هم داشته باشه 

بازم ته دلش از خودش می پرسه واقع فقط واسه کار بود؟؟ این همه نیاز مالی داشتیم یعنی؟؟

دیگه هیچ وقت دوباره بهت اعتماد نمی کنه 

باور کن

تجربه خودم که هیچ وقت دیگه به یه شخصی که خیلی برام عزیز اون اعتماد اولیه رو ندارم

خب اجازه دارم برم بیرون ولی اگه بدونه برای این کار راضی نمیشه

منم منطورم همینه 

البته احازه کلی داده ک همه جا میتونی بری 

اما ن در این خد ک بری برای کار کردن بیرون 

بعد بهش نگی 

مثلا شما رفتی تو اون خونه 

خدایی نخواسته تو اون خونه اتفاقی برات بیفته 

که از اونجا ب شوهرت زنگ بزنن 

ببین حال شوهرت چی میشه 

فارس. وراوی...❤❤❤