2777
2789

من خودم وقتی نتایج اومدم خیییلیی گریه کردم زاارر میزدم بعد که مامانم اومد تو اتاق یکم دل داریم داد گفت اشکال نداره سال بعدم میتونی بخونی نخواستیم اشکال نداره و...💔 ولی بعدش فهمید گریه از خوشحالیه اینقدددد خوشحال شد😍😍😍 ینی ازمن خوشحال تر مامانم بود❤️‍🩹❤🤌😂

بعد رفتم دهن همه ی اونایی که میگفتن نمیتونیو تیکه مینداختنو صاااف کردم😂😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خوشحال شدم ولی دیگران نه زیاد

چون انتظارشو داشتن ک قبول بشم

آخه سمپاد درس می‌خوندم

خیلی باهوش و درسخون بودم و..

و نتیجه مو تو کافه مون دیدم 

یهو داد زدم گفتم قبول شدممم

مامانم گف چییی فردوسی؟ گفتم ن 

گف بهشتی گفتم نه 

گف تهران یهو جیغ زدم دوباره🤣🤣

من دانشگاه قبول شدم با اینکه روزانه هم قبول شده بودم کلی رفتم تو دسشویی گریه کردم حس میکردم دانشگاه بهتری میارم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
رشته ی خوبی قبول نشدم خوشحال نبودملطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🙏 😭

قربونت بشم من برات دعا میکنم یک رشته تاپ قبول بشی دهنه همه بدگوهاتو صاااف کنی. من مطمئنم که تو قبول میشی این دفعه رو دختره خوشمل ناراحت نباشیها😍❤

روز اول که خاطره خاصی ندارم

استرس داشتم یکم 

همون موقع ورود که نشستم یه پسره تو مخی برگشته بود عقبو نگاه می کرد لبخند می زد 

یه دوستم همون روز پیدا کردم دیگه شد بهترین دوستم

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   

جالب بود، تا چند سال هممون از شوق گریه میکردیم یعنی... ویدیوشم دارم... گاهی میبینمش اشک تو چشمام جمع میشه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

قربونت بشم من برات دعا میکنم یک رشته تاپ قبول بشی دهنه همه بدگوهاتو صاااف کنی. من مطمئنم که تو قبول ...

عزیزم یه لیسانس چرتی گرفتم

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا حتما جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭