2777
2789

من یک پسر ۱۷ ساله هستم.

وقتی فقط ۸ سالم بود پدر مادرم از هم جدا شدن.پدرم متاسفانه معتاد بود.من موندم و مادرم.مادرم شبانه روز کار کرد تا خرجیمونو بده.وقتی ۱۳ سالم شد مجبور شدم برم کار کنم تا کمک هزینه ای برای مادرم باشم.

عملا گوهر وجود پدر و مادر بالاسرم نبوده.

پر از کمبود محبت و عقده شدم‌.

چه پیشنهادی بهم می دین تا بتونم این زخم ها رو درمان کنم و زندگی بهتری داشته باشم

پسرم دوتا انتخاب داری یک دست از مظلومیت و مقصر دونستن دیگران برداری و با جدیت روی رشد روح و شخصیت و آینده ت کار کنی یا دست رو دست بزاری و به بهانه اینها آینده خودت رو خراب کنی ،منم زندگی سختی در کودکی داشتم پس بدون درکت میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم همین مشکل داشت موندم وجدا نشدم الان خیلی بدتر شده پشیمونم که موندم شاید بچه هام براشون بد ن ...

امیدوارم که شوهرتون مشکلشون زودتر حل بشه

خدا نگهدار بچه هاتون باشه

پسرم دوتا انتخاب داری یک دست از مظلومیت و مقصر دونستن دیگران برداری و با جدیت روی رشد روح و شخصیت و ...

ممنون از شما

درست می فرمایید 

ایشالا 

محتاجیم به دعاتون

دعای مادرا خیلی گیراس

پس هم دردیم امیدوارم که همیشه سالم و سلامت و موفق باشی ابجی جان

بله ولی دنیاس برا هر کی یه جور تا می‌کنه

به عنوان خواهر میگم تموم تلاشت بکن برای زندگی تا موفق باشی قوی باش قویتر شو

ولی نزار کمبود محبت بهت ضربه بزنه نزار

خوشبخت بشی 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

پس هم دردیم امیدوارم که همیشه سالم و سلامت و موفق باشی ابجی جان

بله ولی دنیاس برا هر کی یه جور تا می‌کنه

به عنوان خواهر میگم تموم تلاشت بکن برای زندگی تا موفق باشی قوی باش قویتر شو

ولی نزار کمبود محبت بهت ضربه بزنه نزار

خوشبخت بشی 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

بله ولی دنیاس برا هر کی یه جور تا می‌کنهبه عنوان خواهر میگم تموم تلاشت بکن برای زندگی تا موفق باشی ق ...

ممنون ازتون

حتما تلاشمو می کنم

شما هم همینطور