میشکااا۳ مدیر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 عنوان لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه | مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 360 پست سلام خانمهاا من عروس لرها شدم میخواستم بدونم رسم لرها برای عید قربان چیههتا ب امروز ک همه رسم و رسومارو دور زدن و گفتن نداریممیخوام بدونم عید قربان سال اول عقد رسمتون چیهه 1398/04/09 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehbanoooo عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 15581 اخههه اصلااا نمیان صحبت کنن اصلااا زنگ هم نمیزنن ن ب من ن ب خانوااادم با شوهرم حرف میزنم اونم ... نری ها نقشه دارن برات بعدم خونه هم برات نمیگیرن باید بری سهر خودشون
میشکااا۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 یه دوست شمالی داشتم دقیقا مثل تو بود خانواده شوهرش میکفت عروسی می خوام برم برام لباس نمیخره میگه ما ... مادرشوهر من واسه خودش رنگ ب رنگ میخرهههه همه چی ولی واسه من نهههه😑😑
setarehbanoooo عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 15581 مادرشوهر من واسه خودش رنگ ب رنگ میخرهههه همه چی ولی واسه من نهههه😑😑 اخه تو عروسی گلم براهمین
میشکااا۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 اره دقیقا😁 من خودم بشدت دنبال همچین کیسی هستم. البته میگن شمالیا خیلی زن دوستن کاش استارتر دادا ... عزیززززم 😍😘داداش ندارمولی شمالیاااا عجیب عروس دوستن یعنی بین دختر و عروسشون ، عروس بالاتر و دوستداشتنی ترهه
میشکااا۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 اخه تو عروسی گلم براهمین 😑😑آرههه دیگه من عروسم واسه جشن عقد من رفته بود ۳ ۴ داست لباس برای خودش و دخترش خریده بود(مجلسی) یکی رو پوشید بعد نگفت عروسم باید چی بپوشهه
73mahgol عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 1664 عزیزم برای جشن عقد چی پول ارایشگاه و لباس عروس و کی میده؟ برگزاری همه ی جشن ها و پذیراییشون و ارایشگاه و لباس و.. . با داماده همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
میشکااا۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 نری ها نقشه دارن برات بعدم خونه هم برات نمیگیرن باید بری سهر خودشون عمراااا برمخونشووون آشغالدونیهه از بس کثیفه (بازم میگم اولین بااره تو عمرم لر میبینم ک چرک و کثیف باشهه) یعنی حالت تهوع میگیری از کثیف بازیاش بگم
nazaninsam عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 426 اخههه اصلااا نمیان صحبت کنن اصلااا زنگ هم نمیزنن ن ب من ن ب خانوااادم با شوهرم حرف میزنم اونم ... 😑ای بابا خود شوهرت خوبه حالا؟
میشکااا۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 برگزاری همه ی جشن ها و پذیراییشون و ارایشگاه و لباس و.. . با داماده اینااا گفتن نهههههههههه کی گفتههههتازه ما پدیرایی نگفتیم فقط گفتیم ارایشگاه و لباس😑😑
setarehbanoooo عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 15581 😑😑آرههه دیگه من عروسم واسه جشن عقد من رفته بود ۳ ۴ داست لباس برای خودش و دخترش خریده بود(مج ... عزیزم فکر اساسی کن معمولا لرها نمیذارن پسرسون دور بشه بعید میدونم بذارن بیاد شمال
googooshsh عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 7668 بختیاااری هستن عزیزم 😁😁هیچ نداریم حالا شاید کسی گوسفندی چیزی قربونی کنه کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
میشکااا۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 😑ای بابا خود شوهرت خوبه حالا؟ خووبه خداروشکر ولی امان از روزی ک اون بابا مامانش روو مغزش راه برن درباره من میشهه ی کوه سوال چرا چرااا؟؟ ک چراا نمیای خونمون؟ چراا زنگ نمیزنی بهشون؟؟؟
میشکااا۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 698 عزیزم فکر اساسی کن معمولا لرها نمیذارن پسرسون دور بشه بعید میدونم بذارن بیاد شمال شمال نمیخواییم بریم عزیزمخود پسرشون از لرستاان بدش میاد میگه اینجا جای زندگی و پیشرفت نیست