الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خووبه خداروشکر ولی امان از روزی ک اون بابا مامانش روو مغزش راه برن درباره من میشهه ی کوه سوال ...
اکثر مردا اولش همینن تازه بعد ازواج هم یادشون میفته خواهر مادر دارن کلا یه مقدار اولش به نظر من آدما تا همو بشناسن و حا بیفتن طول میکشه اگه شوهرتو دوست داری میخوایی ادامه بدی با صبوری رد کن این دوره رو ولی بی زبون هم نباش خواسته ات رو بگو ,توقع کن یه جیزایی رو به روشون بیار
عزیزم منم لرملایرم معمولا اگه دختربدی ب لرا برنده ای چون بیشترجهاز یعنی وسایل سنگین با داماده خرج عروسی بیشترش با داماده همچنین برای اعیاد باید تا زمانی ک نامزده عیدی ببرن حالا طلا یا پول بعلاوه کلی لباس و گل و میوه...عید قربان دقیق نمیدونم چون خودم ب ترکا شوهرکردم و اینا رسم دارن برا عروس گوسفند میبرن رسم خودمونو نمیدونم
ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
عزیزم من الیگودرزی ام. ببین اینجا حتی خانواده با خانواده فرق دارن یعنی بعضیا یه سری رسما دارن بعضیا ندارن اونا رو ! + ولی در کل ما اصلا برای عید قربان و این چیزا رسمی نداریم اصلاااا ! حتی توی خانواده دوستامم ندیدم😊 ولی برای شبه چله و نوروز چرا رسم داریم. مثلا شب یلدا لباس و طلا و هندوانه و خوراکی های تزیین شده می بریم خونه عروس و سفره می چینیم😉
عزیزم من الیگودرزی ام. ببین اینجا حتی خانواده با خانواده فرق دارن یعنی بعضیا یه سری رسما دارن بعضیا ...
میدونم عزیزم ک تو لرهای ی شهر هم رسوم متفاوته ولی فرقش اینه برای دختراشون رسمه برای من ک عروسم رسم نیست😑 والا عید و یلداهم گذشت ما چقدررر پذیرایی و تدارک دیدیم اومدن خشک و خالی