الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینا وحشتناکن باور کن من ندیدم اگه هم هست دور اطراف من نبوده
والااا منم دوست و اشنا لر زیاااد دورم بوده انقدر فامیلهامون اولش میگفتن وای عروس لرهاا میشی خیلی مهربونن و فلان و... ولی همشوون اومدن رفتار اینارو تو جشن دیدن خودشون بدون اینکه من بگم بهشون اظهار تاسف کردن و گفتن چقدر وحشتناااکن حالا من میخواستم جلو فامیل خودم آبرو بخرم ولی از بس بی ادبی و رفتااار وحشتنااک داشتن ک نمیشد جمعش کنن
یه دوست شمالی داشتم دقیقا مثل تو بود خانواده شوهرش میکفت عروسی می خوام برم برام لباس نمیخره میگه ما با مانتو نیرم میگفت عید به عید مانتو میخره میگه مگه جکار می خوای بکنی که هی برلت مانتو بخرم گفت اخرین بار دوسال میش خرید گفت می خوام برم ارایشگاه بهش مادرشوهر میگه چه خبر چقد میری ارایشگاه چرا دختر من اندازه تو نمیره بعد میگفت دخارش بور مو نداره با من مقایسه اش میکنه ... میگفت می خوام طلاق بگیرم سه سال ازدواج کرده بود اونم لر بود پسر اطراف شوشتر ولی زندگی میکرون
دور از جون پس یه جوری همین اول سنگاتو وابکن مال من در حدی بود که بگذرم.الانم ۷ ساله زندگی میکنم راضی ...
اخههه اصلااا نمیان صحبت کنن اصلااا زنگ هم نمیزنن ن ب من ن ب خانوااادم
با شوهرم حرف میزنم اونم میره بهشون میگه اوناهم انقدر زبوون میان ک عروووسمونههه بابد بیاد پیشموون باید باید میکنن ک اعصااب دوتامونو خورد میکنن پشیمون میشیم از گفتن