2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست
نه نامزدی با من بود خودش گفت دوسدارم خودم بگیرم حتی باید تو خونه ما بود نامزدی من گفتم من پدرم جا ند ...

منم خوزستانم ولی بازم همه مراسمات وظیفه پسرهست پیش لرهای اینجا

تازه من یه مورد دیدم چون درآمد پسر به اندازه خرج دختره نیست الانم باوجود۳بچه پدروبرادرهای پسره ساپورتشون میکنن که یه موقع عروس چیزی نگه وآبروریزی نشه براشون(عروس خیلی بی درک وپرتوقع)

خوشبخت بشی گلم

تازه من شوهرم خوب یخچال فریزر کولر قالی دوازده متری تی وی اینا با خودش بود با رختخواب پتو بالشت اینا ...

ما هم رسم خودمون یخچال و تلوزیون و فرش با داماده

ولی اینا ن ب رسم ما بودن ن ب رسم خودشون

البته رسم خود ساختشون و اجرا کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی  عزیزم ماها معمولا جشن عقد رو یا تو خونه میگیریم یا هم تو تالار باشه خیلی ساده میگیر ...

ما هرچقدرم مفصل بگیریم خرجش با خودمونه (اره شبیه عروسیه) ولی خرج لباس و ارایشگاه ک فرقی نداره چ تو خونه چ تو تالااار همونم ندااادن

منم خوزستانم ولی بازم همه مراسمات وظیفه پسرهست پیش لرهای اینجا تازه من یه مورد دیدم چون درآمد پسر ب ...

اره منم فامیلمون ازدواج کرد با لر خوزستان خوب بعد چون بودجه پسر کمه یه خونه صدوپنجاه متر برا پسر گرفتن برادرها پسر یه معازه بهترین جا دادن دست برادر با ماشین دویست وشش هم براش خریدن یه عروسی مفصل هم گرفتن برا دختر بعد فقط گفتن بهش مادرمون کسی رو نداره مادر اوردن کنار دختر ولی عوصش اینکارارو کردن

نه پدرت باید جوتبشون بده نه تو 

پدر من میگه خودمو کوچیک نمیکنم جلو این جماعت زبون نفهم ک اومدن جشن تو و بی احترامی کردن 

واقعا هربااار حرف زدیم باهاشون داد و بیداد راه انداختن ک نههه نههه کردن اصلااا نمیشهه باهاشون حرف زد انگااار تنظقماتشون فقط رو داد و بیداد و بی آبروییه

ما هرچقدرم مفصل بگیریم خرجش با خودمونه (اره شبیه عروسیه) ولی خرج لباس و ارایشگاه ک فرقی نداره چ تو خ ...

عزیزم مجبور نیستی اینجور بری زیر یک سقف اینده نگر باش نمی خوام ته دلت خالی کنم ولی من اینجور ته خوشی رد نمیبینم یه مشاور برد حتما درست ترین تصمیم بگیر

چه عجییییب تازه تو لرها اگه پسر هم نداشته باشه باز پدر پسر باید اینها رو بجا بیاره فقط درصورت تواف ...

خوشبحااال اونا 

من ک همه این رفتار و از این میبینم ک من غریبم و دارن سواستفاده میکنن ازم😔😕

پدر پسررر یچی از ما نگیره هیچی نمیده

عزیزم مجبور نیستی اینجور بری زیر یک سقف اینده نگر باش نمی خوام ته دلت خالی کنم ولی من اینجور ته خوشی ...

مشااور رفتم دوستم 

مشااورم کلاا سبکش اینه ک ول کن ندااادن ب درک فراموش کن😑😑 

ولی من نمیتونم فراموش کنم همش مباد تو ذهنم

واسه عید نوروز و فطر طلا میبرن هرکی پول داشته باشه برا عید قربانم میبره

عید فطرررد ب من تبریک هم نگفتن

گفتم ب شوهرم با ننه باباش حرف زد بعد ب من گفت عید فطر ک عید نیست قبووولش ندااارن مامان و بابام

یعنی تبریک هم نگفتنااااا کادو و ایناا تو سرشون بخوره