2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به خدا اینجورادما ابروی یه شهررومیبرن الان استاتر فکر میکنه همه لرااینجورن؛به خدا ماخودمون رفتیم ...

اسی این دوستمون درست میگه

لرها رسم دارن که هروقت برن خونه دختر بادست پرررر وسنگییین برن  براشون کسر شان

مثلاً برای شب بله برون رسم چندصندوق میوه وبرنج وگوشت وروغن(برای مهمان هایی که خانواده عروس اون شب دارن) به مقداری که خانواده عروس میگن ببرن 

حتی اگه بخوان برن ماه عسل هم کافیه پدرعروس بگه این تعداد غذا میخوام وتصمیم دارم به فامیلای خودم غذا بدم داماد باید اون تعداد رو ببره

من شوهرم لر نامزدی خودش گرفت عروسی خودش اصلا من خرج نکردم تنها خرجی که من کردم جهاز بردم که معمولا ع ...

ما ازدواجمون سنتی نبوده اخه دوستم همدیگه رو میخواستیم

مشکل زندگیمون خانوادشن😔🙁

معمولا نامزدی با عروس ولی لباس داماد میخره عروسم برا داماد لباس میخره فقط نامزدی عقد عروسی دیگه همش ...

ماا همه  چی گرفتیم برای داماد

ی قرون خرج جشن عقد و نامزدی هم ندادن حتی برام لباسم نگرفتن

دقیقاً لرهایی که من دیدم اینجورین یعنی این رسم همشون بود همسرشما لرکجاست؟

نه نامزدی با من بود خودش گفت دوسدارم خودم بگیرم حتی باید تو خونه ما بود نامزدی من گفتم من پدرم جا ندارن خونشون خونه خودشون گرفتم با اینکه خونه پدر من بزرگتر بود...لر خوزستانن

ما اصالتا لر خرم ابادیم برای تازه عروس ،عید نوروز و شب یلدا  و اعیاد مذهبی مهخ کادو می‌بریم  یک قطعه طلا ،لباس ، خوراکی مثل میوه و شیرینی و این چیزا  ولی  بختیاری ها رو‌نمبدونم 

بعدم هر خانواده ای با خانواده دیگ فرق داره همه شاید لزوما از رسم و رسوم پیروی نکنن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.