2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست
پدرشوهرم اصلااا چیزی نمیده ک بخوام درخواست کنم...

پدرشوهر منم نمیده عزیزم حتی یک ریال حتی میوه عروسیمون خوب پول داد شوهرم کم اورد کادو عروسی که دادن شوهرم پس داد از پولا کادو عروسی بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اصالتا لر خرم ابادیم برای تازه عروس ،عید نوروز و شب یلدا  و اعیاد مذهبی مهخ کادو می‌بریم &nb ...

اگه نمیخوان پیروی کنن باید کلا پیروی نکنن دیگهه نه اینکه همه چی و برعکس کنن

خیلییی عجیب و خیلی پرتوقع و پررووو نمیدونی برای جشن عقد بهشون برخورده بود شما چرااا فقط ۳ شب از مهم ...

چه عجییییب

تازه تو لرها اگه پسر هم نداشته باشه باز پدر پسر باید اینها رو بجا بیاره

فقط درصورت توافق طرفین یه چیزهایی رو انجام نمیدن یا موکول میکنن به موقع عروسی

مثلاً عمم شوهرش تازه کارش رو شروع کرده بودودستش تنگ بود سرویس و النگو وگردنبند وحلقه وهمه نوع لباسی گرفت جشنم براش گرفتن وخانوادش بیشترش رو پرداخت کردن تازه منتی هم وجود نداره چون وظیفشون به حساب میاد اینجا

یه عمه دیگمم همینطور بود

اها یه رسم دیگه هم داریم موقع عروسی خانواده داماد باید پول غذای مهمونای عروس رو بدن مثلا در حد ۱۵۰نف ...

عروسی ک کلا با داماده دیگهه 

پول غذا هم بخوان از عروس بگیرن ک خیلییی نامردن

خدااا نگذره از این جور ادمهاا انشالله

تازه عزیزم یه چیز دیگه از اینکه من شوهرم مستقل دستش تو جیب خودشه پدرش حرص میخوره... دوست داست دستمون دراز بود بهش تا بشه همه کار زندگی من وقتی خبر بچه دار شدنم شنید انگار کشتی هاش غرق شده بودن باید قیافش میدیدی

نمیدونم عزیزم اگه واقعا میتونی این شرایط تحمل کنی که هیچ ولی اکه سختت تو زندگی فکر منطقی کن

تحملش برام سختهه ولی نمیدونم چجوری حالیشون کنمم

من ک چندباار برای ارایشگاه جشن عقد گفتم مامانم ب مامانش گفت چنااان بد و بی ادبانه جوابمونو دادن ک نگووو😑😑 موندم فک کنم باید لنگه خودشون بی ادبانه بگم

عروسی ک کلا با داماده دیگهه  پول غذا هم بخوان از عروس بگیرن ک خیلییی نامردن

تازه من شوهرم خوب یخچال فریزر کولر قالی دوازده متری تی وی اینا با خودش بود با رختخواب پتو بالشت اینا ... 

واااای نه من منظورم عیدقربان بود..وگرنه همه چیزایی که گفتی ما رسممون اینه خانواده داماد میدن

ایناارو همه رو ما انجام دادیم 

همهههههه چی و گفتن ماااا رسم نداریم حتا ی بار گفتن ماااا اصلا رسم جشن گرفتن نداااریم