2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پا پس بکش جواب تلفنهاشون نده بگو پدرم مخالفت کرده  گفته ما عردسی مفصل باید داشته باشیم تو فامی ...

منم گفتم بدون عروسی و خونه نه جهیزیه میارم ن پاموو میزارم خونه باباا و مامانت

ولی انقدرررر پرروئن انقدر پرروووئن ک جلو شوهرم میگن مااا دلمون براااش تنگ شدهه وادای مهربونارو درمیارن....

راستی تو لرها(ماخوزستانیم وبختیاری هستیم ولی بالرهای کهگلویه وخوزستان زندگی میکنیم ووصلت کردیم) رسم نیست خانواده عروس هیییییچ کدوم از جشن هارو بگیرن تازه افت شان که بگن فلانی پدزنش مراسم گرفته

البته پیش میاد تعدادانگشت شماری پدردختر تو شب عروسی خودش یه عروسی جدا برای دخترش گرفته باشه

تو هم بزن زیرش بگو من اینجور خونه شوهر نمیام شما از الان برا من خرجی نمیکنین بعدش چجور

انقدر بی آبروووعن ک نگو البتهه ی بار جدی شدم نتیجش شد انگاااار ن انگااار هیچ واکنشی نشون ندادن تا اینکه شوهرم ازشون خواست ک ی زنگی ب من بزنن

من ۲ ماه کلاا ازشون بی خبر بوودم اصلاا ن تماس میگرفتن نه من تماسی میگرفتم 

اره منم تا این حد وحشتناک ندیدم

اره به خدا اینجورادما ابروی یه شهررومیبرن الان استاتر فکر میکنه همه لرااینجورن؛به خدا ماخودمون رفتیم ازیه شهردیگه عروس گرفتیم برای باراول که پدرمادرم باداداش وخواهرم رفتن براعروس نشون ببرن؛یه گوسفند بابرنج مرغ وروغن حیوانی وبرنجی بردن براشون بادسته گل وشیرینی تازه فقط یه روز موندن ،عروس اومده شهرمون براش گوشواره وگردنی گرفتیم؛وقتیم خواست بره خونشون بازم بابام بهش پول داده با سوغاتی حالا فکرکن خانواده شوهرم که من فکرمیکنم خیلی خسیسن اوناهم براماگوسفند اوردن اصولا این یه رسمه براخانواده عروس گوسفند ببرن به عنوان پیشکش 

دلشون تنگ شده براشون خرج کنی 

آخ گفتیییی

تولداشون وو نگووو کادو میگرفتم و کیک و.... تازه اقاااا بهش ی بار برخورده بوود کادو منو جلوم انداخت زمین ک این چ رنگیههه من دووس ندارم سلیقه ات فلانه و... منم پست دستمووو داغ کردم از اون وقت دیگههه هیچییی نمیگیرم

قبل از عقد تحقیق کردیم رسم داشتن  بله رو ک گفتم همه چیز دیگهه شد رسم نداااریم😑

آخه تاحالا نشدیم من بختیاریم وبالرهای چندمنطقه وصلت داشتیم

شاید اینها دارن سرشمارو شیرل میمالن

وگرنه تو لرها رسم عیدی بردن برای عیدقربان ندیدم

واینکه توپست بعدیم گفتم همه جشن ها روباید پسر بگیره

اینا چه عجیبن

اره به خدا اینجورادما ابروی یه شهررومیبرن الان استاتر فکر میکنه همه لرااینجورن؛به خدا ماخودمون رفتیم ...

هیی عزیزززم من اگه دوست لر قبلا نداشتم شاید دیدگاهم ب کل لرهاا عوض میشد 

اما خداروشکر دوست لر زیاد داشتم و دارم واسه همین میدونم ایناا اعجوبن توو لرهااا 

آخه تاحالا نشدیم من بختیاریم وبالرهای چندمنطقه وصلت داشتیم شاید اینها دارن سرشمارو شیرل میمالن وگر ...

خیلییی عجیب و خیلی پرتوقع و پررووو

نمیدونی برای جشن عقد بهشون برخورده بود شما چرااا فقط ۳ شب از مهمونای ما پذیرایی کردید مااا راهمون دور بوده و .... حالا ۷۰ نفر و وسط اون همه کار خودمون ۳۰۰ تا مهمون داریم اورده هااا شام و ناهار و صبحانه و جا خوابشونم با مااا بعد طلبکارم بووودن

اره به خدا اینجورادما ابروی یه شهررومیبرن الان استاتر فکر میکنه همه لرااینجورن؛به خدا ماخودمون رفتیم ...

من شوهرم لر نامزدی خودش گرفت عروسی خودش اصلا من خرج نکردم تنها خرجی که من کردم جهاز بردم که معمولا عروس در حدعرف میبرن بعدم نامزدی براش یه دست بلوز شلوار کت ساعت کمربند گرفتم عروسی هم کت وسلوار کفش انگشتر تازه بدبخت رو ارزون ترین چیزا دست میذاشت میگفت خرج رو دست بابلت زیاد نشه... دسته گلش هم بزرگ هربارم میومد خونمون گل شیرینی یا بستنی میورد تو عقدم تیکه طلا دادم نامزری چمدون دادم... سرویس طلا گرفت تولدمم طلا گردنبند گرفت... اصلا من جا استازتر بودم با این اقا ازدواج نمیکردم