راستی تو لرها(ماخوزستانیم وبختیاری هستیم ولی بالرهای کهگلویه وخوزستان زندگی میکنیم ووصلت کردیم) رسم نیست خانواده عروس هیییییچ کدوم از جشن هارو بگیرن تازه افت شان که بگن فلانی پدزنش مراسم گرفته
البته پیش میاد تعدادانگشت شماری پدردختر تو شب عروسی خودش یه عروسی جدا برای دخترش گرفته باشه
اره به خدا اینجورادما ابروی یه شهررومیبرن الان استاتر فکر میکنه همه لرااینجورن؛به خدا ماخودمون رفتیم ازیه شهردیگه عروس گرفتیم برای باراول که پدرمادرم باداداش وخواهرم رفتن براعروس نشون ببرن؛یه گوسفند بابرنج مرغ وروغن حیوانی وبرنجی بردن براشون بادسته گل وشیرینی تازه فقط یه روز موندن ،عروس اومده شهرمون براش گوشواره وگردنی گرفتیم؛وقتیم خواست بره خونشون بازم بابام بهش پول داده با سوغاتی حالا فکرکن خانواده شوهرم که من فکرمیکنم خیلی خسیسن اوناهم براماگوسفند اوردن اصولا این یه رسمه براخانواده عروس گوسفند ببرن به عنوان پیشکش
آخه تاحالا نشدیم من بختیاریم وبالرهای چندمنطقه وصلت داشتیم شاید اینها دارن سرشمارو شیرل میمالن وگر ...
خیلییی عجیب و خیلی پرتوقع و پررووو
نمیدونی برای جشن عقد بهشون برخورده بود شما چرااا فقط ۳ شب از مهمونای ما پذیرایی کردید مااا راهمون دور بوده و .... حالا ۷۰ نفر و وسط اون همه کار خودمون ۳۰۰ تا مهمون داریم اورده هااا شام و ناهار و صبحانه و جا خوابشونم با مااا بعد طلبکارم بووودن
اره به خدا اینجورادما ابروی یه شهررومیبرن الان استاتر فکر میکنه همه لرااینجورن؛به خدا ماخودمون رفتیم ...
من شوهرم لر نامزدی خودش گرفت عروسی خودش اصلا من خرج نکردم تنها خرجی که من کردم جهاز بردم که معمولا عروس در حدعرف میبرن بعدم نامزدی براش یه دست بلوز شلوار کت ساعت کمربند گرفتم عروسی هم کت وسلوار کفش انگشتر تازه بدبخت رو ارزون ترین چیزا دست میذاشت میگفت خرج رو دست بابلت زیاد نشه... دسته گلش هم بزرگ هربارم میومد خونمون گل شیرینی یا بستنی میورد تو عقدم تیکه طلا دادم نامزری چمدون دادم... سرویس طلا گرفت تولدمم طلا گردنبند گرفت... اصلا من جا استازتر بودم با این اقا ازدواج نمیکردم