2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 360 پست
عزیزم دلتو خوش نکن تو این اوضاع هیچکس زیر بار رسمو کادو نمیره ریز نشو ارزششو نداره بخدا بخوایی دلخور ...

مادرشوهرم خودشو و دخترش هفته پیش رفتم گوووشی خریدن نفری ۹ میلیوون😑😑 به من ک عروسم میرسهه ندارم میشهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم میارن یاا نهه  تا امروز ک فقط دستشونو تاب دادن لشگری اومدن ی هفتهه دو هفته خونمون موندن ...

دخترخاله منم با یه خانواده نامزد کرده همین طورین توی فکر اینه نامزدی رو به هم بزنه یه رفتارهای عجیبی دارن تا حالا چند دفعه شام و ناهار اومدن خونه خالم ولی حتی به صرف چای و شیرینی هم دعوت نکردن خانواده عروسشونو. 

خودتو درگیر رسم و رسوم نکن، بذار اونا بگن ما نداریم، شمام نوبتتون که شد بگین ما نداریم، خیلی راحت تر ...

انقدرررر روو دارن همه چی و ب زور گرفتن😕😐تو رو من مادرشوهرم وایستاااد گفت من ۲ باار پول نمیدم عروس بره ارایشگاه دیگه پول شام چیههه اونم مبدم این بشه عروسیت

فکررر کن😑 بعد ۵۰ ۶۰ نفر از فامیلاشونو ۳ بااار اورد جشن مااا اونم ۳ تا جشنی ک همش تالار بود و شام و پذیرایی کامل

خاانم ی قروون نداد حتی پول لبااس منوو ک وظیفش بوود

الیگودرز

گلم بختیاری بابختیاری فرق داره.خیلی هاجهیزیه نمیدن،خیلی هامیدن.ولی براعیدقربان بایدکادویی درحدتوانشون بهت بدن.لباس تاطلامیشه.کاش ازشهرشون همه ی این چیزارومی پرسیدی.آخه شهرباشهرفرق میکنه