والا من بختیاری نیستم اما هرچی از بختیاریها دیدیم و شنیدیم دست و دل بازی و سنگ تموم گذاشتن تو عروسیهاشونه! مطمئنی بختیاری هستن یا خودشونو میچسبونن به بختیاریها!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببینم میارن یاا نهه تا امروز ک فقط دستشونو تاب دادن لشگری اومدن ی هفتهه دو هفته خونمون موندن ...
دخترخاله منم با یه خانواده نامزد کرده همین طورین توی فکر اینه نامزدی رو به هم بزنه یه رفتارهای عجیبی دارن تا حالا چند دفعه شام و ناهار اومدن خونه خالم ولی حتی به صرف چای و شیرینی هم دعوت نکردن خانواده عروسشونو.
خودتو درگیر رسم و رسوم نکن، بذار اونا بگن ما نداریم، شمام نوبتتون که شد بگین ما نداریم، خیلی راحت تر ...
انقدرررر روو دارن همه چی و ب زور گرفتن😕😐تو رو من مادرشوهرم وایستاااد گفت من ۲ باار پول نمیدم عروس بره ارایشگاه دیگه پول شام چیههه اونم مبدم این بشه عروسیت
فکررر کن😑 بعد ۵۰ ۶۰ نفر از فامیلاشونو ۳ بااار اورد جشن مااا اونم ۳ تا جشنی ک همش تالار بود و شام و پذیرایی کامل