2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیست ...

290 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من حدود ۶ساله ازدواج کردم و ی بچه دوساله دارم .ولی از بعد زایمانم درگیر خیلی اتفاقات شدم و افسردگی گرفتم .ی روزایی بهترم ولی اکثر روزا حالم خیلی خیلی بده ..دلم میخواد بمیرم یا بذارم برم ی شهر دیگه .خیلی وقتام انگار یکی هی بهم میگه بچتو بکش .خفه ش کن .سم بریز توو شیرش ‌...😭😭😭😭😭

من یک مادرم .یک همسر.یک دختر.یک خواهر.ولی در وجود تمام این آدمها در ته ته قلبشان ...دخترکیست که از بازی دنیا ترسیده ...دستهایش را روی چشمهایش گذاشته ...پشت به دنیا و رو به دیواری ایستاده ...دخترکی که به دنیا نمیخواهد بازگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانپزشک نرفتم ولی مشاوره رفتم چند جا ولی حالم بدتر شد 

من یک مادرم .یک همسر.یک دختر.یک خواهر.ولی در وجود تمام این آدمها در ته ته قلبشان ...دخترکیست که از بازی دنیا ترسیده ...دستهایش را روی چشمهایش گذاشته ...پشت به دنیا و رو به دیواری ایستاده ...دخترکی که به دنیا نمیخواهد بازگردد

دارو مصرف کنم ک همش میخوابم .پس بچمو چکار کنم

همه داروها خواب آور نیستن با توجه به شرایطت بگو دارو بده ولی خواهشا جدی بگیر وقتی خوب بشی به جون همه ما دعا میکنی تازه میفهمی زندگی یعنی چی

دوست دارم بچمو بدم ی خانواده نگهداره .خودمم برم بمیرم .

نه عزيزم همه دارو ها خواب اور نيست.افسردگي بعد از زايمان رو بايد جدي گرفت و درمان كرد چون در دراز مدت قوي تر ميشه

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات
همه داروها خواب آور نیستن با توجه به شرایطت بگو دارو بده ولی خواهشا جدی بگیر وقتی خوب بشی به جون همه ...

واقعا الان از خودم از شوهر لعنتیم از بچم از همه متنفرم