2777
2789
عنوان

کادوی روز دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 46 پست
اهان 😂😂😂😂😂 ان شالله بهزسلامتي به دنيا بياد يه فرشته كوچولوي مهربون  عزيزم چند هفتته  ...

الان ۱۶ هفته و چهار روزم

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان 😂😂😂😂😂 ان شالله بهزسلامتي به دنيا بياد يه فرشته كوچولوي مهربون  عزيزم چند هفتته  ...

حالت تهوع داشتم الانم هس ولی کمتره کل روز باحالت تهوع بود قبلابعضی وقتام که بالا میاوردم

قربونت برم  باه عزيزم معلومه كه خوبه تازه بچه ها با اين جور چيزا خيلي خوش حال ميشن تا بري يه ل ...

اره بخداماه رمضون ست خریدم ۲۵۰پولش دادم بخدا خواهرشوهرم یه دستشم نگرولی انصافا شیک بود مادرشوهرم کلی تشکر کرد

همیشه هم براخاهرشوهرم هم دخترش انقدر خرج میکنم همیشه تودلم ناراحت میشم هرکی جای این خاهرشوهرم بود دوسم داش خیلی مغرور منم باهاش صمیمی نشدم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
حالت تهوع داشتم الانم هس ولی کمتره کل روز باحالت تهوع بود قبلابعضی وقتام که بالا میاوردم

روزا بيشتر حالت تهوع داري يا عصرا و بعد از ظهرا 

اگر صبحها بيشتره احتمالا فرشته كوچولوت دختره 

اگه  عصرا و بعد ازطهرا حالت بده احتمالا فرشته ي كوچولوت پسره ❤️

روزا بيشتر حالت تهوع داري يا عصرا و بعد از ظهرا  اگر صبحها بيشتره احتمالا فرشته كوچولوت دختره& ...

الان زیاد نیس بودنیم متفاوته الان یکم دارم

ولی قبلش کل روز بود

ولش كن  خدا حتما عوضشو در مياره كه اين قدر مهربون و خوبيي❤️❤️

نه مادرش میفهمه نه دخترش ولی من میگم خاهرمادرشوهرم هیچوقتم توظاهر نخریدم همیشه ازته قلبم بارصایت خودم خریدم درست همیشه پولش شوهرم داده حتی پنج تومن ۱۰تومنم اضافه ولی هیچوقت نگفته برو بخر خودم خریدم 

اره خیلی بلاها سرم اوردن سپردمشون بخدا

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
طفلي 😔😔😔

شوهرم یماشین براخاهرش یدونم برامادرش خریده بااین حال جایی میرن به شوهرم میگن بیاببر 

الانم گفتن باغ بخر دیروز رفتن یکیش نگاه کردن نپسندیدن انقدر دعامیکنم نخرن

بخدا بخاطر پولش نه ها صدقه سر شوهرم

میدونم بخرن همه کارش مامیکنیم درک وفهم ندارن دیگه اول زندگی اسیرمون درمیاد

اي بابا اينا چه ادمايين 😡😡

اره همه مادرشوهراانقدر نشناس عروسن ازخوبیش سواستفاده میکنن؟ 

نه عزيزم همه اين طوري نيستن  ان شالله هر تو هم به دل مادر شوهرت بيفته و باهات خوب بشه

انشالله