2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین خیلی دلمو شکست

327 بازدید | 29 پست

من و مامانم تو یه کوچه ایم الان برادر کوچیکم اومد گفتم میخوام بیام خونه ی شما گف باشه رفت خونه منم یه نیم ساعت بعدش حاضر شدم که برم رفتم هرچی در زدم درو باز نکردن اومدم زنگ زدم به مامانم برنداشت زنگ زدم به داداشم برداشت و گفت اومدیم خونه ی خاله اینا خیلی دلم شکست بچه ها حق دارم ناراحت باشم 😔

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بالارو همیشه خانوادم سر من میارن مثلا میدونن من همیشه بعدازظهرا میرن اونجا هیچ جا ندارم که برم بازم ممامانم با خواهرام میرن بیرون 12 شب برمیگردن خونه.. اصولا هم جاهایی میرن که من  نمیتونم برم..

دخترم تمام زندگی من
شاید یهویی شده عزیزم خونه حالتون رفتن تورو خودی میدونن که راحت برخورد میکنن

نه همینطوری رفتن میدونم که رفته تا من نرم اونجا از کارای غیر مستقیم زیاد انجام میدن

شاید برادرت نگفته می خوای بری اونجا

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
نه همینطوری رفتن میدونم که رفته تا من نرم اونجا از کارای غیر مستقیم زیاد انجام میدن

چرا؟؟؟ بچت اذیتشون میکنه یا دلیل دیگه ای داره؟؟

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

اها خب توام مثل خودشون شو

بچتو ختنه کردی زنگ بزن مادرشوهرت بیاد پیشت اگ زن خوبیه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

اوسگولت کردن دیگه . به روشون بیار بهشون بگو خیلی کارتون زشت بوده

یه مدتم سر سنگین باش

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

نه اصلا بچه ای نیس که اذیت کنه خیلی ارومه 

نمیدونم 

میگه بشین خونت خودت ازش نگهداری کن کلا دوس نداره تو فشار قرار بگیره مارو مزاحم میبینه😭😭😭

اوسگولت کردن دیگه . به روشون بیار بهشون بگو خیلی کارتون زشت بوده یه مدتم سر سنگین باش

به مامانم پیام دادم الان اسکرینشو میفرستم

نه بعضی پدر مادرا نسبت به بعضی بچه هاشون بی توجهن.. مثلا مامانه من روزی ده بار به خواهرام زنگ میزنه اما به من هیچوقت 

یا مثلا خواهرام سرکار میرفتن حتما براشون شام و ناهار اماده میکرد اما من حتی الان که حاملم و سر کارم اصلا یکبارم نشده یه چیزی بپزه بگه بیا شام یا ناهار بخور.. تازه خودمم میخوام برم خانم میره گردش تفریح تازه به خدا هفته پیش مریض بود من با این حالم شام و ناهار براش میپختم میبردم ولی خوب اون اصلا محبتی به من نداره

دخترم تمام زندگی من