2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین خیلی دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست
نه اصلا بچه ای نیس که اذیت کنه خیلی ارومه  نمیدونم  میگه بشین خونت خودت ازش نگهداری کن ک ...

آخی عزیزم دوست و اشنای دیگه ای نیست بری خونه اونا؟؟

بعداز ظهرا با همسرت برو پارک کمتر برو و بیا خونه مامانت تا دلش واستون تنگ بشه

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعضی پدر مادرا نسبت به بعضی بچه هاشون بی توجهن.. مثلا مامانه من روزی ده بار به خواهرام زنگ میزنه ...

ای بابا آخه مامان آدم😯😯😯پس از مادر شوهر دیگه توقع نداشته باشیم 

پس چرا دختر عزیزاش درست نکردن براش🙄🙄🙄

بیخیال به فکر خودتو نی نیت باش اتفاقا تو مستقل تر از همه اونا میشی😍😍

آخی عزیزم دوست و اشنای دیگه ای نیست بری خونه اونا؟؟ بعداز ظهرا با همسرت برو پارک کمتر برو و بیا خون ...

هه من هیچ میرم خونه ی اونا الانم خواستم بچرو ببرم بیام زود لباسای بچرو بشورم ظرفارو بشورم خودم برم حموم برم بچرو بیارم خونم دهترای مردم زایمان میکنن تا ۴۰روز میمونم ولی من به ۷روز نکشید اومدم خونم بعداز اونم حتی یه بارم نرفتم تاالان که بچم دوماهشه

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍
نه بعضی پدر مادرا نسبت به بعضی بچه هاشون بی توجهن.. مثلا مامانه من روزی ده بار به خواهرام زنگ میزنه ...

نه عزیزم اینطور فکر نکن یکی از خاله هام چند تا دختر داره. به‌اون دخترش که فک میکنه هنوز کار بلد نیس و از پس خودش و خونه زندگیش برنمیاد خیلی میرسه ولی خیالش از دخترای زرنگ‌و دست و پادارش راحته 

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
هه من هیچ میرم خونه ی اونا الانم خواستم بچرو ببرم بیام زود لباسای بچرو بشورم ظرفارو بشورم خودم برم ح ...

ببخشید ولی خیلی نامردن حالا خودتون هیچی میگیم شاید مشکل دارن باهاتون ولی آخه ادم از بچه دوماهه که نمیتونه بگذره حتی اگه ۲۴ ساعت پیشش باشه😍

ای بابا آخه مامان آدم😯😯😯پس از مادر شوهر دیگه توقع نداشته باشیم  پس چرا دختر عزیزاش درست نکر ...

مادرشوهرمم که دیگه واویلا .. طلبکار که چرا پذیرایی خودشو دخترش نمیکنم هفت روز هفته هفت زنگ پلو نمیزارم جلوش حالا خودش 10 ساله فقط سالی یه بار با نون پنیرو بی احترامی ازم پذیرایی کرده 

دخترم تمام زندگی من
نه عزیزم اینطور فکر نکن یکی از خاله هام چند تا دختر داره. به‌اون دخترش که فک میکنه هنوز کار بلد نیس ...

بالاخره من هر چیم زرنگ باشم باید یه جوری رفتار کنه بتونم سرمو جلو شوهرم بلند کنم.. همش میگه مامانت فکر اون دوتاست تو فقط فکر مامانتی خداییشم راست میگه دیگه حالا من هر چقدرم بگم خیالش از بابت من راحته به نظر اون قانع کننده نیست

دخترم تمام زندگی من
بالاخره من هر چیم زرنگ باشم باید یه جوری رفتار کنه بتونم سرمو جلو شوهرم بلند کنم.. همش میگه مامانت ف ...

حتما قبلا پیش شوهرت از دست مامانت گله و دردودل کردی که اینطور میگه. مگرنه مردا اصلا تو این فازا نیستن 

حتما قبلا پیش شوهرت از دست مامانت گله و دردودل کردی که اینطور میگه. مگرنه مردا اصلا تو این فازا نیست ...

نه اتفاقا اصلا ولی خوب دیگه مامانه من خیلی تابلو تا الان سعی میکردم لاپوشونی کنم ولی الان که حاملم واقعا خودم توقعم میشه وای به حاله شوهرم.. اخه من دارم میرم تو ماهه 8 اصلا یکبارم نمیپرسه ناهار میای خونه چی میخوری کاراتو کی میکنه یا اصلا حالی بپرسه.. دلم واسه شوهرمم میسوزه اونم خیلی گیر نمیده ولی خوب من نه از مادرشوهر شانس اوردم نه از مادر..

حالا خواهرم خونه داره باردارم نیست تو خونه مادرشوهرشم زندگی میکنه بعداظهرا هم هر روز خونه مامانم..

یه روز اینجا دعوته یه روز اونجا یه روز هر دوجا که نمیدونه کجا بره اونوقت من حسرت به دلم مونده یکی دعوتم کنه... چیکار کنم اینم شانس منه

دخترم تمام زندگی من
نه اتفاقا اصلا ولی خوب دیگه مامانه من خیلی تابلو تا الان سعی میکردم لاپوشونی کنم ولی الان که حاملم و ...

ینی مامانت اصلا دعوتت نمیکنه ؟ چی بگم والا مامانم مارو دعوت میکنه ولی من خودم خیلی کم میرم میگم باعث زحمتش نشم تو این شرایط بد اقتصادی هم دوست ندارم بهشون فشار بیاد

ینی مامانت اصلا دعوتت نمیکنه ؟ چی بگم والا مامانم مارو دعوت میکنه ولی من خودم خیلی کم میرم میگم باعث ...

من خودمم اصلا دلم نمیاد دعوت کنه اصلا دعوتی نیستیم شوهر من یه اشکنه هم بزارن جلوش راضیه هم خودم هم شوهرم اما خوب دریغ از یکبار. فقط انتظار دارم هر چی واسه خودشون میپزه بگه واسه تو هم گذاشتم کنار اخه واسه همه میزاره فقط یاد من و شوهر بدبختم نیست

دخترم تمام زندگی من
ینی مامانت اصلا دعوتت نمیکنه ؟ چی بگم والا مامانم مارو دعوت میکنه ولی من خودم خیلی کم میرم میگم باعث ...

یادمه یه بار رفتیم خونشون باقالی پلو با ماهیچه درست کرده بود رفتم دیدم گذاشته تو قابله واسه داییم و زن و بچش کنار... رفتم سر قابلمه گفت ماله اوناس انقدر دلم شکست گفتم چه جوری دلش اومده یه یاد بقیه بوده دخترشو یادش نبوده.. دیگه انقدر بغض کرده بودم اومدم بیرون به خاطر غذا نیستا والا الهی شکر بهترین غذاهارو میخوریم از بی محبتی دلم میگیره حالا اگه بهشون گلایه هم بکنم میگن گشتنه یه لقمه غذان یا میگن خودتون دارین بازم چشتون اینور اونوره

دخترم تمام زندگی من
مادرشوهرمم که دیگه واویلا .. طلبکار که چرا پذیرایی خودشو دخترش نمیکنم هفت روز هفته هفت زنگ پلو نمیزا ...

نسبت به همشون بیخیال شو زندگی خودتو بکن مخصوصا الان که یه بهونه خوب داری بارداری و بعدم بچه داری به حرف خانواده شوهر اهمیت نده البته دوست عزیزم در مورد خانواده شما هم متاسفانه همینه اهمیت نده خدا بچتو حفظ کنه و برات نوه بیارن و عروس و داماد از تنهایی در میای😍😍😍