2777
2789
عنوان

موی سر فروشی در سایت دیوار؟!

121 بازدید | 13 پست

سلام بچه‌ها ، توی سایت دیوار چند مورد دیدم نوشته بود n سانت موی سر مثلا چهارصد هزار تومن ، کسی میدونه موی سر رو برای چیکار میخوان؟ 

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من دیدم قوطی خالی شیر خشک میزارن برای فروش؟کسی میدونه به چه دردی میخوره؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم دارم برای اکستنشنه 😊

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

برای پوستیژ و اکستنشن😑

من شخصا ترجیح میدم اگر قراره روزی اکستنشن کنم از موی مصنوعی باشه

خیلی چندشه موی یکی دیگه😐

شاید طرف شپش داشته باشه دکتر بهش گفته موهات رو بزن اینم زده و گفته بذار این وسط 2 زار هم کاسبی کنیم😂😂

.Pain🔥you made me a believer

برای پوستیژ و اکستنشن😑 من شخصا ترجیح میدم اگر قراره روزی اکستنشن کنم از موی مصنوعی باشه خیلی چندش ...

😂😂😂

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
حالا من دیدم قوطی خالی شیر خشک میزارن برای فروش؟کسی میدونه به چه دردی میخوره؟

واقعا؟😐

اضافه میکنن به موهاشون،هر کی موی بلند و خوبی داره و میخواد کوتاه کنه میتونه به آرایشگرها بفروشه

عه پس منم موهام پرپشته ، تا حالا کوتاه میکردم ، از این به بعد میذارم بلند شه میفروشم😂

واقعا؟😐

والا،همش پیش خودم میگم نکنه اونایی که ازشون میخرن شیر تقلبی پر میکنن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀