2777
2789

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بینیتون گوشتیه ولی خیلی بد نیست به نظر من عمل نکنید بهتره من واقعا ندیدم بینی گوشتی که خوب در بی ...

چرا الان دیگه گوشتی و استخونی فرق نداره انقدر دکترا عمل کردن که راحت همه مدل بینی اومده دستشون من خودم بینیم گوشتی بود یعنی گوشتیا😂 ولی الان راضیه راضیم خداروشکر

اگر دنبال دکتر خیلی حرفه ای هستی یه ویزیت پیش حسین حق شناش برو  من خودم ۱۲ سال پیش پیشش عمل کردم خیلی خیلی طبیعی عمل کرد هم از نظر زیبایی راضیم هم از نظر سلامت و جای بخیه اصلا ندارم البته قیمتشم هم بالاس ولی می ارزه

چرا الان دیگه گوشتی و استخونی فرق نداره انقدر دکترا عمل کردن که راحت همه مدل بینی اومده دستشون من خو ...

نمیدونم من هر چی دیدم گوشتی نپسندیدم خود دکترا هم قبول دارن استخونی قشنگتر در میاد.خیلی خوبه که شما راضی هستید👍