سلام از بعد از شیر دهیم که تموم شد تقریبا چند ماه قبلش وقتی میخوام پریود بشم نزدیک به ۳ روز قبلش مدام لکه قهوه ای زیاد و حتی خون میاد ولی قطع میشه که دیگه بعدش با درد شدید پریود میشم کسی تجربه ای داره ؟ نه عفونت داشتم نه کیست . ولی خیلی اذیت میشم نزدیک به ۱۱ تا ۱۲ روز درگیر پریودیم
فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه . خدایا خودت مراقبش باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه دیگه حتی بعد سقط هام سیستمم بدتر شد و از دو هفته قبل پریودم لکه بینیم شروع میشد که هر دکتری هم میرفتم نمیفهمید علت چیه آخر سر قرار شد عمل هیستروسکوپی کنن ببینن چه خبره و علت چیه که دیگه باردار شدم و کار به اونجا نرسید.
من قبل از حاملگی و زایمانم موقع پریودی از دو سه روز قبل لک میدیدم و میفهمیدم ک قراره پریود بشم.برای خودم طبیعی بود چون توی اطرافیان دیدم ک اینجور باشن و این را طبیعی میدونستن.