2777
2789

سلام از بعد از شیر دهیم که تموم شد تقریبا چند ماه قبلش وقتی میخوام پریود بشم نزدیک به ۳ روز قبلش مدام لکه قهوه ای زیاد و حتی خون میاد ولی قطع میشه که دیگه بعدش با درد شدید پریود میشم کسی تجربه ای داره ؟ نه عفونت داشتم نه کیست . ولی خیلی اذیت میشم نزدیک به ۱۱ تا ۱۲ روز درگیر پریودیم

فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه  . خدایا خودت مراقبش باش 

من نمیدونم تجربه نداشتم 😐

این از من 

نگی پیتزا اومد سین کرد اما کامنت نذاشت😄😄😄😲

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنی . خوب نشدی؟

نه دیگه حتی بعد سقط هام سیستمم بدتر شد و از دو هفته قبل پریودم لکه بینیم شروع میشد که هر دکتری هم میرفتم نمیفهمید علت چیه آخر سر قرار شد عمل هیستروسکوپی کنن ببینن چه خبره و علت چیه که دیگه باردار شدم و کار به اونجا نرسید.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

من قبل از حاملگی و زایمانم موقع پریودی از دو سه روز قبل لک میدیدم و میفهمیدم ک قراره پریود بشم.برای خودم طبیعی بود چون توی اطرافیان دیدم ک اینجور باشن و این را طبیعی میدونستن.

نه دیگه حتی بعد سقط هام سیستمم بدتر شد و از دو هفته قبل پریودم لکه بینیم شروع میشد که هر دکتری هم می ...

وای چقدر  بد . ولی فکر کنم یه مشکلی هست ادم اینجوری میشه

من قبل از حاملگی و زایمانم موقع پریودی از دو سه روز قبل لک میدیدم و میفهمیدم ک قراره پریود بشم.برای ...

من مشکل با لکه بینیش ندارم مشکلم اینه این سه روز مدام خون میاد قطع میشه

من نه تجربه دارم نه اطلاعات ولي پيشنهاد ميكنم اگر تجربه جديديه برات حتما يك دكتر برو خيال خودت راحت ...

دکتر همه کاری کرد همه چی طبیعی بود

وای چقدر  بد . ولی فکر کنم یه مشکلی هست ادم اینجوری میشه

نمیدونم والا دکتر ها که مشکل من و نفهمیدن هر چی آزمایش و تست میدادم خوب بود

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍