میخوام این رویه رو در پیش بگیرم ،البته شهر دیگه هستن ،موقع اشتی هم هیچوقت احوال نمیپرسن حتی پیامکی، در کل جز بدی ندیدم ازشون، میخوام برم شهرستان ولی نرم سمتشون ، شما چقد قهر بودید؟
عزیزم قهر کار خوبی نیست اگر خانواده ی خودت هم بودن اینکار رو میکردی بعد هر چی بهشون بیشتر احترام کنی پیش همسرت احترامت بیشتر میشه البته منظورم پدر و مادر همسرت هستن .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم قهر کار خوبی نیست اگر خانواده ی خودت هم بودن اینکار رو میکردی بعد هر چی بهشون بیشتر احترام کنی ...
متاسفانه با محبت خوب نشدن، بعضی ها گربه صفتن، بهشون خوبی کنی نمیگن عروس خوبه و گذشت کرده میگه حتما ما بالاتریم ک احترام گذاشتن، این روش جواب نمیده و کلا میخوام حذفشون کنم مگه وقتی ادم شن ک احتمالا کمتر از ده سال نباشه