2777
2789
عنوان

فال حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ultrasurf دارم ولی نیت کن برات بگیرم

آرزو داری با او حرف بزنی یا پیامی از او بشنوی بدان که به زودی پیامی از او دریافت خواهی کرد که موجب آرامش شما خواهد شد
2-   خواجه دربیت هفتم می فرماید ( مراد من وصال محبوب است اما جانان قصدش فراق و هجران است که من هم به دلخواه او عمل می کنم ) خود حدیث مفصل بخوان
3-   اگر چه شما درمحبت شخصی با وفا ثابت قدم فداکار هستید و آنقدر که به فکر دوستان و آشنایان می باشید به فکر خود نمی باشید ولی بدانید که ایثار کار بزرگان است اما برای هرکسی و هرجایی جایز نمی باشد چون بعضی از مردم ارزش و اقعی آن را نمی دانند و خیال می کنند که نوعی وظیفه است و شما دقیقاً از همین رنج می برید
4-   اینجانب عمل شما را می پسندم و محبت ایثار عشق بخشندگی جنابعالی را تحسین می کنم بویژه اینکه دارای روحی بلند پرواز و طالعی سرکش هستید اما باید درکارتان اراده علاقه و پشتکار را همراه سازید
5-   اخیراً به کسی یا چیزی علاقه پیدا کرده ایدکه او با شما سر سازگاری و همراهی ندارد و تلاش شما درسازگاری او بی نتیجه مانده است برای گشایش توصیه می کنم به یکی از مشاهد متربکه برو و نذرکن و آخر شب هنگام خواب قرآن کریم را بردار و سوره مبارکه الاسراء را با معنی و حضور قلب بخوان که گشایش بسیار است
6-   اگر می توانی از انجام این عمل صرفنظر کن زیرا در آینده ای نه چندان دور با کسی ملاقات خواهی کرد که گشایش بسیار برای شما خواهد بود و موجب میشود تا زندگی شما تغییر کلی پیدا کند
7-   درزندگی به دیگران سخت مگیر و موجبات رنجش آنان را فراهم مکن بلکه با علاقه به زندگش خود امیدوار باش که آینده متعلق به شماست
8-   مسافرت را توصیه می کنم از سفر کرده خبری فعلاً نمی رسد خرید  و فروش اشکال ندارد آنچه الساعه درفکر داری خالی از اشکال می باشد اراده کن
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
مرسی عزیزم برات 50 صلوات میفرستم😢 نیت کردم

آتشي در افتاده كه جان وجسم شما را مي سوزاند از خداوند ميخواهي ه آن را سرد كند همان طوريكه آتش را بر حضرت ابراهيم سرد فرمود
2-   سعي ن بي تابي نكني و طاقت و شكيبايي را از دست ندهي چون اين نيت بسيار اهمني دارد وبايد رنج را تحمل كني بدان كه در حال امتحان هستي
3-   جانان دور است پس نه پايت به منزلش مي رسد نه دستت به ثمره اش جر اينكه صب ركني
4-   با تلاظ و كوشش و توكل بر خدا انجام اين نيت امكان پذير است و لاغير
5-   تا كنون چندين بار به تو نارو زده اند چرا از لج بازي دست بر نمي داري يكدندگي هم حد و اندازه اي دارد اكنون كه عاقل شده اي از نيروي صبر و شكيبايي كمك بگير و با انديشه و فتكر عمل كن زيرا به نيروي بازو و ثروت و منازعه در اين راه اثري ندراد
6-   پندي دوستانه برايت درام كارهايي كه انجام مي دهيد بي غرض و مرض با تفوي و با حسن نيت باشد
7-   براي دولتمند شدن خود را زحمت مده زيرا دولتمندي بالهايي دارد كه مثل عقاب در آسمان مي برد شما نيز اگر مي خواهيد دولتمند شويد با نيروي ايمان واعتقاد و توكل عمل كنيد زيرا هر كه شريعت را ترك كند و يا ايمانن خودراضعيف سازد در حقيقت شرارت و شرير را مي ستايد اما هر كه شريعت را نگاه دارد از شرير و بدي نفرت دارد
8-   اگر مي خواهيد عاقبت و سرانجام اين كار نيكو شود در 6 شب موالي با حضور قلب و معني از سوره مباركه يونس ايه 10تا 6 آيه بعد از آن را بخوانيد
9-   اينتر نت و امواج اگر چه اطلاعات مفيدي به شما مي دهند ولي مواظب باشيد گمراه نشويد
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
مرسی عزیزم برات 50 صلوات میفرستم😢 نیت کردم

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

عزیزم واسه ی منم بگیر فیلت ر شکن ندارم❤

خواجه در بيتهاي 7-8- به ترتيب فرمايد ( او را درخواب همه نمي بينم چه رس به ديدار او پس اينك كه وصال ميسر نمي باشد كاش او را درخواب مي ديدم ) ( اگر حافظ با پرندگاني كه هر صبح نغمه سر مي دهند هم آواز شود ناله اش فاش نمي شود تا محبوب آگاه شود ) خود تفسير كنيد
2-   د رانديشه كار يا چيزي يا كسي هستيد كه فعلاً بسيار دور است بنابراين بهت راست كه صرف نظر كنيد وقت را بيهوده از دست ندهيد زيار دل در گرو آرزوهاي رنج آور نهاده ايد
3-   در آينده نزديك موقعيت بسيا ربهتري براي شما مهيا مي شود كه بر گذشته از دست رفته افسوس مي خوريد بنابر اين مسير زيان را از هرجا بگيريد سود است به شما توصيه مي كنم انجام اين نيت را از سر بدر كنيد چون امكان ندارد يا لااقل امسال امكان وقوع آن وجود ندارد
4-   چيزي گم كردهايد ديگر دنبالش نباشيد زيرا از دسترس خارج شده است و بيمار شما فعلاً بهمين حال خواهد بود
5-   مسافر به زودي خبري مي دهد و هديه اي دريافت مي كنيد و با رفتن به سفر روحيه جديدي كسب خواهيد كرد
6-   فرزنددم با توجه به روحيه شم توصيه مي كنم ا زرنگهاي زمينه بنفش ارواني و زنگاري استفاده كنيد تا در جمع دوستان و آشنايان با روحيه اي خوب و طبعي سرشار از محبت و مهر بسان ياقوت ارغواني بدرخشيد و مورد توجه و تحسين همگان قرار گيرد رنگ سياه و زرد برازنده روحيه شما نمي باشد و موجب دلسردي وافسردگي مي گردد
7-   از مسيري كه استفاده كردهايد چندان سودي حاصل نمي شود براي وصول وسرعت بخشيدن به اين نيت به يكي از مشاهد متبركه برويدو سوره مباركه انبياء را از آيه 10تا 17 را با معني بخوانيد
بعد ک نیت کردیم و صلوات گفتیم کدوم دکمه رو کلیک کنیم ک فال انتخاب بش ه

روی همون عکس حافظ عزیزم اون گوشه سمت راست بالا

همون بالای جایی که اینا رو نوشته

روی همون عکس حافظ عزیزم اون گوشه سمت راست بالا همون بالای جایی که اینا رو نوشته

بر م ببینم پیدا میکنم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من ultrasurf دارم ولی نیت کن برات بگیرم

برای منم بگیر

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
برای منم بگیر

ویژگیهای جنابعالی بدین شرح است مجلس آرا اهل نصیحت مقبول همه کم حرف فداکار هوشیار صلح جو آرام متین غمگین واقعاً زیبا تمیز شیک پوش زود گریان جذاب و دلربا خیرخواه سطحی مزاج ظریف دوست پرور و گاهی کم حوصله لطفاً اگر دقیق گفتم مرا دعا کنید و این کتاب را به همه دوستان و آشنایان معرفی کنید
2-   همه شما را دوست دارند و از مصاحبت جنابعالی لذت می برند اما فکر م یکنند که شما غرور می ورزید درحالی که سرشت شما چنین است
3-   رقص و موزیک و خرید و تفریح مورد علاقه شماست ولی هیچگاه از خداوند هم غافل نبوده اید و بهمین جهت پروردگار یار و یاور شما بوده است
4-   عبادت و اقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع م یباشد که جنابعالی از این ویژگی برخورداریذ
5-   عبادت واقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع می باشد که جنابعالی از این ویژگی برخوردارید
6-   خواجه در بیتهای ششم و هفتم می فرماید ( اگر دل پاک نباشد و به خانهخدا بروی فرقی میان کعلبه با بتکده که هیچ ادابی ندارد نخواهد بود آری درخانه ای که پاکی و پاکدامی نباشد نیکی و آسایش نتوان یافت ) ( ای حافظ درکسب علم و ادب سعی کن زیرا درمجلس خاصگان وعاشقان هرکه ادب ندارد لیاقت هم صحبتی ندارد ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی
7-   نیت شما با حوصله دقت و راهنمایی عالمی و دانایی حتماً برآورده خواهد شد توکل و حوصله جنابعالی کم است به خود متکی باشید
8-   جنابعالی از چنان استعدادی برخوردارید که قادر به هر کاری می باشید پس تنها اراده شما ضعیف است که باید تقویت کنیدوگام برداری چون موفقیتبر شما لبخند م یزند و اجازه ورود می خواهد
9-   رنگ برازنده جنابعالی سبز است که درحفظ تعادل و جلوگیری از اتفراط و تصمیم گیری و عمق بخشیدن به زندگی شما بسیار موثر خواهد بود

ممنون برات صلوات میفرستم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا