2777
2789
عنوان

فال حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 33 پست
 خواجه در بيتهاي 7-8- به ترتيب فرمايد ( او را درخواب همه نمي بينم چه رس به ديدار او پس اينك كه ...

عزیزم ب نیت خودم و همسرم میخاسنم

چند وقتیه هرروز دعوا و بحث داریم

ولی فک کنم درست در نیومد یا من متوجه نشدم

ممنون برات صلوات میفرستم

ممنپن از شماگلم لطف میکنی

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب نیت خودم و همسرم میخاسنم چند وقتیه هرروز دعوا و بحث داریم ولی فک کنم درست در نیومد یا من م ...

یکی دیگه برات گرفتم عزیزم

به مساله و موضوعی توجه داری که فارغ و آسوده شدن از آن برایت بسیار مشکل است و گرفتار وسوسه عجیبی شده اید گویی تمام اندیشه و زندگی شما را تصاحب کرده است بهترین راه آنست که بدون رودر بایستی و تعارف هر آنچه را که لازم است با او درمیان بگذاری اگراو توجه  کرد وعمل نمود آسوده خاطر باش ولی اگ روقت گذرانی نمود با توکل بر خدا فوری دوری بجوی که ادامه دادن شایسته نیست
2-   حافظ دربیت 7 می فرماید ای یار عیسوی نفس جان بخش ، سایه قامت تو برپیر من پرتو وانعکاس نوری است که براستخوان پوسیده تابد و آن رازنده سارد) محبت آنست که از هردو سوی باشد و یکطرفه رنج آور است
3-   این مطلب صحیح است که لسان الغیب دربیت آخر می فرماید (ای دوست گرامی : حافظ سرگشته را با عشق تو یگانگی و پیوست)
4-   این دیرینه می باشد زیرا عشق ورزی برای عاشقان حقیقی از روز ازل بهره یشان بوده است ولی این عشق را نباید به پای هر بی اهلی گذاشت بلکه شایستگی و لیافت لازم است تا شما با او سخن از عشق و محبت بگویید
5-   شما باید با درایت و کیاست بیشتر عمل کنید زیرا از خانواده ای فهمیده وآداب دان واهل فضل هستید حیف است که خود را به چیزهای پیش افتاده و مهمل مشغول کنید قدرو ارزش خویش را بدانید و اگر از این فر کلا صرف نظر کیند بهتر است و هدیه ای دریافت می کنید به زودی با فرد مهمی ملاقات خواهید کرد که بسیار سودمند است
6-   موفقیت در آینده متعلق به شماست و انسانی خوشبخت می شوید و از زندگی خوبی برخوردار هستید پس آن را با هوس خراب نکیند و نذر خودرا ادا کنید
7-   خود را بشناس زیره زندگی ارزش یاب نشده است پس ارزش خود را حفظ کن

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
یکی دیگه برات گرفتم عزیزم   به مساله و موضوعی توجه داری که فارغ و آسوده شدن از آن برایت بسیار ...

خیلی ممنون عزیزم

اگ میتونی ی دونه ب نیت ازدواج خواهرم یگیر

واست آیت الکرسی میخونم❤❤❤❤❤