2777
2789
عنوان

راضی کردن خانواده برای ازدواج

2232 بازدید | 57 پست

سلام 

همینطور که قبلا گفتم من با یکی رابطه دارم ۴ ساله، از همه نظر قابل تاییده حتی مشاور هم از نظر اخلاقی تاییدش کرد. ایشون خارج از کشور زندگی میکنن اما خانوادشون ایرانن.۳ ساله از کشور خارج شده

حالا خانوادم میگن کسی که اینجاست و راجبش تحقیق میکنیم بازم نمیشه بهش اعتماد کرد این که اصلا راجبش نمیشه تحقیق کرد

اینم بگم من آدمی نیستم که با قلبم تصمیم بگیرم چون موقعیت های بهتری هم بوده که دوست هم داشتم طرفو ولی بخاطر شاید یه مشکل قیدشو زدم و حتی تحملش واقعا برام سخت بوده

ولی از بابت ایشون کاملا مطمئنم 

حالا بگید چجوری خانوادمو قانع کنم که راه هایی بجز تحقیق هم واسه ب شناخت وجود داره؟ به نظر خودم مهم خانواده ای هست که توش بزرگ شده که بشدت هم شریفن

توروخدا راه حل بگید😭

گریه کن

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم کشوره

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
سوئد

گریه کن درست میشه نهایتا قهر کن