2777
2789
عنوان

راضی کردن خانواده برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که بعضیا جدی میگیرن

ب جز شما کسی جدی نگرفت 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

ببینید اون آدمیه که اگه ۵ دقیقه دیر برسه سرکار آخرش ۱۰ دقیقه بیشتر میمونه واسه اینکه به حلال و حروم شدیدا معتقده، اگه خرید واسه خودش بخواد بره اول حتی یه چیز کوچیک واسه من میخره بعد واسه خودش خرید مبکنه پسریه که بخاطر اینکه وقتی من رفتم اونجا تو آرامش باشم روزی ۱۲ ساعت کار میکنه و من هرلحظه باهاش در تماسم به صورت تصویری، کلا سه تا دوست داره که راطبش با اونا هم خیلی محدوده

چرا؟؟!؟ یعنی پسری که اونطرفه ۱۰۰٪ آدم بدیه؟!!! 

من همچین حرفی زدم؟

من منطزورم این بود که ادم همسایه دیوار ب دیوارشم نمیتونه بشناسه چه برسه ب اونی ک اونور دنیاس 

شما هم تحت تاثیری بنظرم

همه جا خوب و بد هست حتی اگر پسر خیلی خوبیم باشه من به خانوادت حق میدم ک نگران اینده بچشون باشن

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

عزیزم به نظرم عجله نکن الان شناخت آدما خیلی سخت شده نمیخوام بترسونمت ولی من با برادر زاده زن داییم عقد کردم اینقد زن داییم تعریفشو می‌کرد و می‌گفت خیالتون راحت تو خونه ی من بزرگ شده الان داریم جدا میشیم خیلی آدم مزخرفی در اومد طوری که زن داییم به بی شعوریش پی برده ذات آدما رو شناختن خیلی سخته حتما حتما خودت چند ماه حضوری با هم ارتباط داشته باشین 

من همچین حرفی زدم؟ من منطزورم این بود که ادم همسایه دیوار ب دیوارشم نمیتونه بشناسه چه برسه ب اونی ک ...

منم بهشون حق میدم ولی دارن بیش از حد سختگیری میکنن و طرز تفکرشون غلطه

اخه اگه کسی بد هم باشه مگه همسایه ها میشناسن که بگن

اصلا بدونن هم مگه میگن!

عزیزم به نظرم عجله نکن الان شناخت آدما خیلی سخت شده نمیخوام بترسونمت ولی من با برادر زاده زن داییم ع ...

عزیزم ما یک سال مدام کنار هم بودیم الانم ۳ ساله با اینکه دوره ولی صبح تا شب در ارتباطیم

اون یه جوراب میخواد بخره با من مشورت میکنه