2777
2789
عنوان

راضی کردن خانواده برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 57 پست
حداقل من اطراف زیاد دیدم پسره اعتیاد داره، اهل دعواست خانواده خودشم نمیدونستن

نباید بااینجور ادما مقایسه کنی اینا بی خانوادن در اصل خانواده دار کارش پنهان نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما یک سال مدام کنار هم بودیم الانم ۳ ساله با اینکه دوره ولی صبح تا شب در ارتباطیم اون یه جورا ...

اگه واقعا مطمئنی که پس خوبیه و بهش اعتماد کامل داری حتما خانوادت رو راضی کن چون الان پسر خوب نایابه خوشبخت بشی خانمی

نباید بااینجور ادما مقایسه کنی اینا بی خانوادن در اصل خانواده دار کارش پنهان نمیمونه

اتفاقا خانواده همین فردی که میگم اعتیاد داشت خیلی سرشناسن و همه سرشون قسم میخوردن ولی نمیدونستن اصلا

اتفاقا خانواده همین فردی که میگم اعتیاد داشت خیلی سرشناسن و همه سرشون قسم میخوردن ولی نمیدونستن اصلا

عزیزم قرار نیست هرکی سر شناسه خوبم باشه خوب له اصلو ریشه اس حتی شده یه خانواده فقیر و بی پول باشه اتفاقا بترس از سرشناسا ک خودشونو گم میکنن و عین کبک سر در زیر برف

عزیزم قرار نیست هرکی سر شناسه خوبم باشه خوب له اصلو ریشه اس حتی شده یه خانواده فقیر و بی پول باشه ات ...

نه منظورم چیزی که برداشت کردی نبود.منظورم این بود که خانوادش به خوب بودن و دست بخیر بودن سرشناسن نه به پولداری

منم حرفای قشنگ زیاد شنیدم ولی تنها کسی که به تک تک حرفاش عمل کرد فقط ایشون بود واسه همین انقدر اصرار ...

به نظرم خود ایشون وارد عمل بشه کارت راحت تره ازش بخواه دل خانوادت رو بدست بیاره