2777
2789
عنوان

زندگی در هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 42 پست
من نمیگم کار بدی میکنن  ولی شما ازدواج کردی که مستقل بشی یا پدرتون هزینه زندگی تون رو بده؟ ایشو ...

اره دقیقا پدرم همچین ادمی هم هست اگه خونه بگیره توقع داره براش جبران کنیم البته حق هم داره شاید

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دارید ناراحت بشین

آگه زن و شوهر جنبه داشته باشن چه اشکالی داره بزرگ تر ها کمک کنن به دوتا زوج جوان اونم تو این شرایط اقتصادی 

گناه نکردن که ازدواج کردن

الان شرایط اقتصادی سخت شده چرا پدری که توانمندی داره کمکش رو دریغ میکنه

ببخشید اینو میگم منطقی میگم دور از جون پدر ها انشاءالله سایه شون 120 سال بالا سر همه باشه ولی خب زوج جونی که الان نیاز دارن بهشون کمک نشه کی بشه اخه؟  

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
اره مهم اینه که یاد بگیرین زندگیتون جمع کنید و براش تلاش کنید بابات هدفش همین هست که یاد بگیرین بعد ...

نمیدونم چی بگم شاید راست میگی

اره دقیقا پدرم همچین ادمی هم هست اگه خونه بگیره توقع داره براش جبران کنیم البته حق هم داره شاید

شما با مرد ناتوان و علیل ازدواج نکردی که

همسرت حتما مردی هست که میتونه کار کنه و از عهده خانواده بربیاد 

شرایط سخت برای همه هست

اگر درست مدیریت کنی این دوره باعث میشه شما نزدیک تر بشید 

ولی اگر به کمک دیگران حتی پدرتون تکیه کنید بینتون شکاف بوجود میاد 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

❤خواهش میکنم عزیزم من زندگی سختی داشتم واسه همون برام عبرت شده که هیچوقت از هیچکی انتظار نداشته باشم ...

کاملا درست میگی عزیزم ممنون از نظرت

حق دارید ناراحت بشین آگه زن و شوهر جنبه داشته باشن چه اشکالی داره بزرگ تر ها کمک کنن به دوتا زوج جو ...

به مامانم گفتم غیر مستقیم برای خونه

گفت زمینا و خونه ها رو نگه داشتیم برای وارث 

گفتم وارث الان لازم داره بعدا میخواد چیکار

هیچی نگفت

کاملا درست میگی عزیزم ممنون از نظرت

😍انشالله همیشه موفق باشید نگران نباش خدا بزرگه مام دقیقا الان مثل شما داریم دنبال خونه میگردیم تا شاید حتی شده 50 تومن کمتر باشه اجارش از اینجا ولی اگه پیدا نکنیم مجبوریم بشینیم همینجا و اینکه 50 تومنم اضافه بذاریم روش چه میشه کرد شرایط رو طوری سخت کردن که آدم مجبوره از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنه😐

😍انشالله همیشه موفق باشید نگران نباش خدا بزرگه مام دقیقا الان مثل شما داریم دنبال خونه میگردیم تا ش ...

اره واقعا خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

ان شاالله شرایط بهتر شه زود

به مامانم گفتم غیر مستقیم برای خونه گفت زمینا و خونه ها رو نگه داشتیم برای وارث  گفتم وارث ال ...

من درکتون میکنم

ببینید آگه جنبه داشته باشن زن و شوهر نه تنها اشکالی نداره بلکه تو شرایط اقتصادی الان لازمه

قطعا سعی میکنم فرزندان آینده ام رو خودساخته بار بیارم و توی سختی ها کنارشون باشم چه پسر چه دختر ولی باید جنبه داشته باشن

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند