2777
2789
عنوان

زندگی در هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 42 پست

انشالله زندگیتون خوب میشه . پدرتون محبور نیستن همچین کمکی کنن . هیچوقت از هیجکی انتظار نداشته باش عزیزم اینطوری هم اعصابت راحته عذاب نمیکشی هم خیالتون راحته هرچی به دست بیارین تو آینده با زحمت و تلاش خودتونه و منت کمک کسی سرتون نیس. منو همسرم از نظر مالی هیچ کس پستمون نیس فقط خودمونیم خیلیم راحتیم کسی نیس منت چیزی بذاره سرمون . هم اینکه همسرتون انتخاب شما بوده دیگه عزیزم باید کنارش تحمل کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره! بعضیا یاد گرفتن فقط میگن توقع نداشته باش! خوب طرف وقتی دستش واقعا خالیه باباشم پولدا ...

منم اول گفتم راصی نیستم بعد همش میخاست قانعم کنه.ب خدا من ب همین خونه کوچیک ک مستاجریم راضی ترم تا سرایداری

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام

من شوهر شمارو نميشناسم 

خيلي خيلي مهمه ك شوهرتون از ديد خانوادتون چ ادميه 

و اينكه از نظر كار كردن و فعاليت در چه حديه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منم اول گفتم راصی نیستم بعد همش میخاست قانعم کنه.ب خدا من ب همین خونه کوچیک ک مستاجریم راضی ترم تا س ...

بنظر من خودتون بگردین یه جای ارزون تر واسه اجاره پیدا کنید زیر بارِ این منت هم نرید! آدم تو همچین شرایطیه که اطرافیانشو میشناسه ایشالا خودتون یه روز خونه بخرید و راحت شید

این همه پدر هستن ک برای دختراشون خونه میخرن کار بدی میکنن؟

من نمیگم کار بدی میکنن  ولی شما ازدواج کردی که مستقل بشی یا پدرتون هزینه زندگی تون رو بده؟ ایشون فرصت اشتغال براتون پیدا کرده 

مردی که این شغل براش سخت باشه خب تلاش میکنه شغل بهتری گیر بیاره

شما الان عاجز نشدی که پدرت کمک کنه

شغل هست و ایشونم پیشنهاد داده

شاید نظرم با شما فرق کنه ولی معتقدم انتظار کمک بلاعوض از پدر در شرایطی که همسرتون میتونه کار کنه هم زیاده خواهی هست هم آسیب به زندگی مشترک شما میزنه

یادت باشه کسی که هزینه زندگی ات رو میده به خودش اجازه میده برات تصمیم هم بگیره و این بهای کمی نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بنظر من خودتون بگردین یه جای ارزون تر واسه اجاره پیدا کنید زیر بارِ این منت هم نرید! آدم تو همچین شر ...

انقد اجاره ها و رهن ها بالاس ک مجبوریم یک تومن اجاره بدیم همینجا بمونیم

ولی بازم من بیشتر دوست دارم این شرایطو تا برم سرایداری

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام
ممنون از نظرت عزیزم

❤خواهش میکنم عزیزم من زندگی سختی داشتم واسه همون برام عبرت شده که هیچوقت از هیچکی انتظار نداشته باشم چون خیلی روزای سختی داشتم و کسایی که میتونستن به راحتی از دستمون بگیرن اینکارو نکردن واسم تجربه شده حتی نزدیکترین آدم تو زندگی ممکنه روزی از دست آدم نگیره برا همین تجربه شده برام بخاطر راحتی اعصابم دیگه از کسی انتظار ندارم . درسته من این خرف رو قبول میکنم پدری که داره باید کمک کنه به بچش مگه همون اموال و بخاطر بچش جمع نکرده ولی خب متاسفانه  نمیکنن و آدم مجبوره دیگه انتظار نداشته باشه و رو پای خودش بایسته هرچند که سختم باشه

بنظر من خودتون بگردین یه جای ارزون تر واسه اجاره پیدا کنید زیر بارِ این منت هم نرید! آدم تو همچین شر ...

بهترین حرف همین بود عزیزم

بنظر منم اگر هم قرار کمک کنن و بعد منت بشه سرتون 

برین خونه کوچیکتر اجاره کنین بهتره

یعنی این ک گفتی از رفاه من ک دخترشم مهمتره؟

اره مهم اینه که یاد بگیرین زندگیتون جمع کنید و براش تلاش کنید بابات هدفش همین هست که یاد بگیرین

بعدم تجربه نشون داده به داماد رو زیاد دادن اشتباهه 

شغل شوهرت چیه

هییچ پدری دلش نمیخاد دخترش تو سختی باشه ولی فکر کنم پدر شما دلش نخاد برای داماد کاری کنه و نمیشه زورش کرد اصلا

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼