2777
2789
عنوان

دیروز هفت زنداداشم بود امروز تولد پسرش بزور تونستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13211 بازدید | 203 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی اون خیلی وقته مرده بود و مث این بود کسی فوت بشه اما بعد ۷ سال جسدش پیدا کنن بسپارن به خاک ...

آره 

تو گوشش یواش گفتم سال دیگه یک تولد بزرگ می‌گیریم گفت همینم عالی بود😭😭😭

عزیزم میدونم شمام برا زن داداشتون ناراحتین.به قضاوتا توجه نکنید.زن داداش منم سرطان داره و ما هر روز داریم میمیریم و زنده میشیم از فکرش.درکت  میکنم...چون دلتون به حال برادر زادتون سوخته که یه تیکه از جون تون هست

وای خدا ۷ سال تو کما چقدر سخته فکر کن ۷ سال به امید اینکه فردا پاشه و به هوش بیاد از خواب پاشید تهشم هیچوقت خوب نشه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خدا رحمتش کنه عزیزم

خدا بهتون صبر بده

شما همونی هستی که میگفتی خیلی زن داداشت خوشکل بود و خوب بود؟ داداشت خیلی دوسش داشت؟

عزیزم خوب کاری کردین اما بهتر بود میبردینش شهربازی سینمایی جایی و میگفتین به مناسبت تولدشه 

کار اشتباهی نکردی اسی............ناگهانی که نبوده هفت سال بوده........عیبی نداره خدا بیامرزتش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنده خدا زن داداش ۷سال کما بوده میشه گفت خیلی وقته فوت شده فقط شاهد ذره ذره آب شدنش بودن،الان باید حس آرامش داشته باشن ک اون بنده خدا از عذاب جسمی راحت شده ب نظرم کار بدی نکردن روح مرحوم قرین رحمت الهی.

آره تو گوشش یواش گفتم سال دیگه یک تولد بزرگ می‌گیریم گفت همینم عالی بود😭😭😭

الهی عزیزم . همین ک نمیزارید کمبودی حس کنه عالیه 

بچها چمیدونن 

وقتی بدونن فلان تاریخ تولدشون منتظر کیک ان 

خواهرزادع منم تازه پدربزرگش فوت شد ۷ سالش بعد  منتظر کیک بود خیلی روزشماری میکرد . دلمون نیومد یع کیک براش گرفتیم  انقد شاد شد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤