الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میدونم شمام برا زن داداشتون ناراحتین.به قضاوتا توجه نکنید.زن داداش منم سرطان داره و ما هر روز داریم میمیریم و زنده میشیم از فکرش.درکت میکنم...چون دلتون به حال برادر زادتون سوخته که یه تیکه از جون تون هست
کار اشتباهی نکردی اسی............ناگهانی که نبوده هفت سال بوده........عیبی نداره خدا بیامرزتش
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
وای من تاپیک شمارو یادمه:) چند وقت پیش یه کلیپ دیدم که پسر جوونی بعد ۶سال از کما بهوش اومده بود یاد زنداداش شپا کردم گفتم کاش بهوش بیاد:)چقدر سخت خدابیامرزتش راحت شد
بنده خدا زن داداش ۷سال کما بوده میشه گفت خیلی وقته فوت شده فقط شاهد ذره ذره آب شدنش بودن،الان باید حس آرامش داشته باشن ک اون بنده خدا از عذاب جسمی راحت شده ب نظرم کار بدی نکردن روح مرحوم قرین رحمت الهی.
آره تو گوشش یواش گفتم سال دیگه یک تولد بزرگ میگیریم گفت همینم عالی بود😭😭😭
الهی عزیزم . همین ک نمیزارید کمبودی حس کنه عالیه
بچها چمیدونن
وقتی بدونن فلان تاریخ تولدشون منتظر کیک ان
خواهرزادع منم تازه پدربزرگش فوت شد ۷ سالش بعد منتظر کیک بود خیلی روزشماری میکرد . دلمون نیومد یع کیک براش گرفتیم انقد شاد شد
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤