2777
2789
عنوان

حس میکنم دوتاروح دارم

418 بازدید | 46 پست

بخداجدی میگم این حالت هم بیشترموقع خواب پیش میادواسم مثلاوقتی که دقیقامیخادخابم ببره حس میکنم یه روح دیگه ازبدنم ردمیشه عینه اینکه ادم سواراژدهاشده باشه اومدنی پایین دلت میریزه دقیقاهمون جوری خیلی میترسم به هرکی هم میگم میگن فکرمیکنی ویاخیالاتی شدی ولی باورکنین یبارم همینجورمیشدم نصفه شب پاشدم نشستم انگارکه خودموکه نشستم ازپشت سرم میدیدم بعضی وقتااینجوری میشم الان دوباره دوشبه اینطوری هستم چکارکنم بنظرتون ازچیه اخه شبا یه صداهایی هم میشنوم پنجره روبه بیابونه دیشب پری شب انگارکه  ینفرمحکم یه سنگ کوچیک زدبه شیشه فقط صداشوشنیدم

اااه کنارش بزن ترسناک ک من نخونم بخدا شبا خوابم نمیبره باز😭

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه خیلیا یه بارو اینجوری شدن فقط تو یکم زیادی داری ماوراییش میکنی

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

منم اینجوری میشم . خیلی توهم دارم مثلا ظهرا که یه کم می خوابم با بچم احساس میکنم که شوهرم کلید انداخته داره در رو باز میکنه قشنگ صدای کلید رو میشنوم ولی نمیتونم حرف بزنم یا بلند شم . یه چند وقته رفتم پیش یکی بهم چند تا عرقیجات داده خیلی بهترم خدا رو شکر

😁😁😁بیاین اینجا