2777
2789
عنوان

حس میکنم دوتاروح دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 46 پست

برون فکنی داری. اصلا نترس و اگه بتدنی کنترلش کنی عالیهم من برون فکنی داشتم و روحم واقعا جاهای خطرناکی میرفت. خیلی وقتها هم جاهویی رفته بود که بعدها اون مکانها رو میدیدم و یاد اوری میکردم. 

حتی قبل از اینکه با شوهرم آشنا بشم و یا حتی بدونم شهرشون اصلا وجود داره. خودمو تو خونه ی پدریش میدیدم با یه بچه. و اتفاقاتی که افتاده بود رو دقیقا بعد از بیست سال دیدم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برونفکنی 

یا همون پرواز روح !

یه تاپیک دارم در همین مورد . 

من خودم آگاهانه و ارادی انجام میدم . 

خیلی هم لذتبخشه 

خوشبحالت . خوبه که !!

چون آگاهی نداشتی ترسیدی ! نترس !  کمی در موردش سرچ کن و مطالعه کن و بع ازش لذت ببر 🙂

من اندیشه هستم ولی نام کاربریمو بد نوشتم !! چرا ویرایش نداره خب؟!😬
برون فکنی داری. اصلا نترس و اگه بتدنی کنترلش کنی عالیهم من برون فکنی داشتم و روحم واقعا جاهای خطرناک ...

وای چه جالب منم پری روزیچیزی شنیدم ازفامیلامون بعددیشب خواب میدیدم خودش میگفت دروغه وامروزفهمیدم دروغ بوده واقیعیتوتوخواب میبینم

برونفکنی  یا همون پرواز روح ! یه تاپیک دارم در همین مورد .  من خودم آگاهانه و ارادی انج ...

یاخدا ینی چکارکنم مگه ازاین حس بدموقعه خوابم میشه لذت برد توچکارمیکنی

وای چه جالب منم پری روزیچیزی شنیدم ازفامیلامون بعددیشب خواب میدیدم خودش میگفت دروغه وامروزفهمیدم درو ...

این چیزها وجود داره اما خیلیها انکارش میکنن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
این چیزها وجود داره اما خیلیها انکارش میکنن. 

خب چرامن چکارکنم اخه واقعاموقع خواب حس بدی دارم همش دلهره استرس نمیتونم کنترلش کنم همش سعی خودمومیکنم خاموشش کنم ولی بازاون حس رودارم 

خب چرامن چکارکنم اخه واقعاموقع خواب حس بدی دارم همش دلهره استرس نمیتونم کنترلش کنم همش سعی خودمومیکن ...

ولله نمیدونم چکار کنی. من قبلا برون فکنی داشتم .با وجودی که نمیدونستم چیه اما دوستش داشتم حس خوبی بهم میداد. روحم ازادانه هرجا دوست داشت میرفت .اما یهو انگار خاموش شد. وقتی بخوابم کلا هیچی نمیشه. خواب زیاد میدیدم یمدته نمیبین. یا اگه ببینم گنگ میشه برام