2777
2789

واقعا این زندگی که میخاستم نبود نه مجردی برام لذتی داشت نه الان.دختری که سایه پدر از سرش کم میشه به نظرم دیگه رنگ خوشبختی رو نمیبینه😔😔دل مرگ میخاد....

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا حق داری 

۱۶ ساله که سایه پدر از سرمون کم شده و ما دیگه هرگز رنگ خوشبختی رو ندیدیم 😔 قدر پدرهاتون رو بدووووونید

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

خدا رحمتش کنه ولی چرا واسه پول اصلا چرا گزاشتی کار به کتک کاری بکشه....

بخدا نارحت شدم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
آره واقعا حق داری  ۱۶ ساله که سایه پدر از سرمون کم شده و ما دیگه هرگز رنگ خوشبختی رو ندیدیم 😔 ...

من که کلا از نعمت پدر داشتن محروم بودم دلم میخاد برم پیشش😔😔😔

من که کلا از نعمت پدر داشتن محروم بودم دلم میخاد برم پیشش😔😔😔

منم تا ۶ سالگی از وجودش لذت بردم و از ۶ سالگی به بعد محروم شدم 😔 منم دلم میخواد برم پیشش 😢😢😢

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
خدا رحمتش کنه ولی چرا واسه پول اصلا چرا گزاشتی کار به کتک کاری بکشه.... بخدا نارحت شدم

به خدا مقصر من نبودم داشتم حرف میزدم یهو وحشی شد خسته شدم دیگه دوس ندارم ازش پول بخام احساس میکنم خفته

وااااای خدا اشکم سرازیر شد منم پدر ندارم بدجور دلم میخادش.‌. ایکاش بودو حق این شوهرمو میذاشت کف دستش

یعنی دو ساعته عکسشو بغل کردم و زار میزنم میدونم اگه بود این وضعم نبود خدا هم دیگه فکر کنم منو کنار گذاشته