2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 56520 بازدید | 549 پست
فایده اش چی بوداونم فوقش دو سال اعتبارش هستبعدش هیچیاگر منظورت اینه بره دنبال تدریس زبان که باید مدا ...

تی تی سی داشته باشی راحت درس میدی

ولی اگه تافل یا آیلتس داشته باشی قیمت کلاسا خیلی بالا میره

من ۴۰۲ برای کلاس تافل ساعتی ۲۹۰ میدادم ولی معمولی قیمتش ۷۰ تومن بود

بله ولی منی که تک دخترم و بابام هیچی برام کم نزاشته نمیتونم برم سرکار مستخدمی میتونم؟؟

این همه شغل هست کی گفت بری مستخدمی

خیلی از شرکت ها حتی با دیپلم هم بر میدارن (به عنوان بازاریاب مثلا)

اگه خودت قصد کار کردن داری که کار زیاده

اما نه اگه قصد کار کردن نداری اینا بهانه است و راهش همون دعوای اساسیه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه شغل هست کی گفت بری مستخدمی خیلی از شرکت ها حتی با دیپلم هم بر میدارن (به عنوان بازاریاب مثلا ...

بخدااا کلی جا رفتم انقدر شرایطشون بد بود نتونستم بمونم یا مدیرشون هیز بود یا حقوق نمیدادن یا بیشتر از ساعتی ک میگفتن نگه میداشتن یا ساعتش خیلی زیاد بود

تی تی سی داشته باشی راحت درس میدیولی اگه تافل یا آیلتس داشته باشی قیمت کلاسا خیلی بالا میرهمن ۴۰۲ ب ...

آفرین پس خودت هم میدونی باید مدرک دیگه بگیره برای تدریس..... آیلتس و تافل تو مرحله بعد هستن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آفرین پس خودت هم میدونی باید مدرک دیگه بگیره برای تدریس..... آیلتس و تافل تو مرحله بعد هستن

اون گرفتنش راحته واقعا کلا یه کتاب داره و چند جلسه ارایه

خیلی جاهام کلاس تافل شو بری اونو زیر سیبیلی میدن

تی تی سی داشته باشی راحت درس میدیولی اگه تافل یا آیلتس داشته باشی قیمت کلاسا خیلی بالا میرهمن ۴۰۲ ب ...

الان قیمت کلاس زبان بدتر هم شده

واقعا کسی بخواد پول در بیاره اط این راه , راحت میتونه حسابی در بیاره

همیشه هم نیازش هست بین ایرانی ها ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بخدااا کلی جا رفتم انقدر شرایطشون بد بود نتونستم بمونم یا مدیرشون هیز بود یا حقوق نمیدادن یا بیشتر ا ...

میدونم راست میگی پس حرف اولت اشتباه بود که گفتی هیچ شغلی در شان من و مرتبط با تحصیلاتم نیست

آنلاین شاپ یا کارای هنری هم میتونی انجام بدی تا دهنش بسته بشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

غیرانتفاعی چطوره ؟من غیرانتفاعی میرم

خوبه فکر کنم مدرکش از ازاد معتبر تره