2777
2789
عنوان

به خاطر پول کتک خوردم کلی هم حرف بارم کرد😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 112 پست
ادمای بد ک نمیمیرن.....منم میخام حالم خوب شه ب مرگش فک میکنم...ولی لامصب هرچی باقانون جذب بهش فک میک ...

اره اینو قبول دارم بابام یه فرشته بود نمیدونم چرا خدا نحواست منم طعم پدر داشتنو بچشم لااقل مثل الان میرفتم تو بغلش یه دل سیر اشک میریختم.لااقل کسی نبود طعنه بزنه بهم

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیزی ازش نخواستم به خدا خیلی درکش کردم ولی این زندگی برام زندگی نمیشه اگه قدرت داشتم و گناه نبود ...

عزیزم الان طبیعیه این فکرا ولی به حای ناراحتی از این فرثت استفاده کن،چون همسرت بعد از چند رو  تو موقعیت َعفه و پشیمونی و با سیاست بخشی از اخلاقای بدش رو عوض کن....

بیخیال همه همینن اما صداشو در نمیارن الکی میگن همه چیز خوبه.اصلا زندگی مشترک همیته

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
اره اینو قبول دارم بابام یه فرشته بود نمیدونم چرا خدا نحواست منم طعم پدر داشتنو بچشم لااقل مثل الان ...

هیچ تصوری از بغل پدر ندارم...خدارحمت کنه پدرتو لاقل الان یه خاطره خوب ازش داری....

عزیزم الان طبیعیه این فکرا ولی به حای ناراحتی از این فرثت استفاده کن،چون همسرت بعد از چند رو  ت ...

پشیمونی تو این ادم نیست .انگار مردا زحمت نمیکشن فقط اینه که میره سرکار خسته میشه اگه بگم دلیل دعوا چی بود مسخرم میکنید چقد ضعیف شدم تو این زندگی

هیچ تصوری از بغل پدر ندارم...خدارحمت کنه پدرتو لاقل الان یه خاطره خوب ازش داری....

من دوماهم بود که پرکشید فقط میدونم اگه الان بود منم یه دختر خوشبخت بودم ای خدا این رسمش نبود

بابات خوبه اره؟ خداحفظ کنه برات....خوشحالم ک نمیدونی چی میگم...

کاش منم میتونستم دعا کنم بابام برگرده....

اصلا هم از این خبرا نیس‌ مگه تو چه فرقی با بقیه داری؟چرا نتونی مستقل بشی و روی پلی خودت بایستی؟ تو ...

چه جور اخه قوی باشم

واقعا داری درمورد پدرت اینجور حرفی میزنی؟؟؟؟؟باور نمیکنم...نه باور نمیکنم

تا حالا شده کتک بخوری زیاد از پدرت اول دبستان بودممم یادتونه درس اولمون ا این بود ا نوشته بودنمم افتاد ب جونم با کمربند  دفتر مشقممم پار کرد  کلاس سوم شدم کتاب اجتماعیم پاره کرد و ریز ریز با سیخ و گمربند میزد انقد زد و دز تا شدممم یه دختر ۱۸.۱۹ سالههه جلو دومادمون  گوشیم شکوند ن با پسری دوس بودم ن چیز دگ  ک فک کنی اره مورد از خودم بوده نه اصن  اونشب جلو دومادمون گوشیم ترکید دور دهنم چسب زد و من تشنج کردم و پاهام و دستام شروع کرد لرزیدن  امبولانس بستری شدمممم  الن دارم گریه میکنم مینویسم اونشب تو بیمارستان بالاسرم ب پرستار میکف هیچیش نیس دار ناز میکنهههه  انقد از این حرف خالم بد ضد ک باز دستام شروع کرد لرزیدن چون ب بیمارستان نگفت بود چرا  من از ۱۸ سالکی قرص عصاب خردم تا شد ۲۲ سالممم  ی روز زیر چشم کبود یه روز تمام بدنمممممم منمممم دلممم میخاس باباممم بغلممم کنه یه باز بعممم بکه دخترمم یه بار فقططط با محبت بغلمممم کنهههههه هیجی نمیخاممم و نمیخاستممم النم از ترس ازدواح ازدواح نکردم میتزسممم  و نون خور اضافه اممم هممشش دارم کار مسکنمم دستم تو جیب خودممم سخت ترین کارمم کردم بخاطر بیپولیش حرف نشنوممم