2777
2789
عنوان

به خاطر پول کتک خوردم کلی هم حرف بارم کرد😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تا ۶ سالگی از وجودش لذت بردم و از ۶ سالگی به بعد محروم شدم 😔 منم دلم میخواد برم پیشش 😢😢😢

من دو ماهم بود تنهام گذاشت هیچوقت مثل امشب احساس بدبختی نکردم

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
هیچ درکی ندارم از اینک میگن ناراحتن......من پیشاپیش خوشحالم ازنبودنت پدر.....

مثل من ارزوم وقتی مرد عروسیم بکیرمم از فانتزیای زمان ۱۸ سالکیم بودههه تا ب الننننن فقط نمیدونمم چرا نمیمیرههههههه 

به خدا مقصر من نبودم داشتم حرف میزدم یهو وحشی شد خسته شدم دیگه دوس ندارم ازش پول بخام احساس میکنم خف ...

البته منم اینو میگم و یادم رفته مردا گاهی کلا عوض میشن اما اشکال نداره فدای سرت.منم یکی از مشکلام همین بود.

بنوه خدا تو این شرایط بد مالی گیر کرده مثل همه مردا.دگبه دل نگیر گلم فردا پشیمون میشه....

عزیزم گریه نکن  واقعا ارزش نداره و زن و شوهریه دیگه

🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
هیچ درکی ندارم از اینک میگن ناراحتن......من پیشاپیش خوشحالم ازنبودنت پدر.....

میدونی چرا ناراحتم چون یکی مثل شوهر احمقم هی طعنه میزنه چرا تو نمیری خونه مامانت من ناپدری دارم دوس ندارم زیاد  برم امشب میگه حتما رات نمیدن که نمیری حتی اگه بابات بده همینکه سایش بالا سرته طعنه نمیشنوی پس خوشبختی

البته منم اینو میگم و یادم رفته مردا گاهی کلا عوض میشن اما اشکال نداره فدای سرت.منم یکی از مشکلام هم ...

من چیزی ازش نخواستم به خدا خیلی درکش کردم ولی این زندگی برام زندگی نمیشه اگه قدرت داشتم و گناه نبود به خودکشی فکر میکردم

چی شده؟از خودت بگو.از تحصیلاتت.از هنرات‌.از استعدادات. هیچ میدونی یه عالمه توانایی داری که اگه د ...

این زندگی دیگه قدرت توانایی نذاشته برام باید فقط خفت بکشم..گ

مثل من ارزوم وقتی مرد عروسیم بکیرمم از فانتزیای زمان ۱۸ سالکیم بودههه تا ب الننننن فقط نمیدونمم چرا ...

ادمای بد ک نمیمیرن.....منم میخام حالم خوب شه ب مرگش فک میکنم...ولی لامصب هرچی باقانون جذب بهش فک میکنم وانمیده

خب بهش بگو چرا سنداری بری

نمیتونم بگم چون بگم میزنه تو سرم همینم خودش که کلا نمیاد خونه مامانم

این زندگی دیگه قدرت توانایی نذاشته برام باید فقط خفت بکشم..گ

اصلا هم از این خبرا نیس‌

مگه تو چه فرقی با بقیه داری؟چرا نتونی مستقل بشی و روی پلی خودت بایستی؟

تو وقتی قوی و مستقل بشی شوهرتم خودشو جنع و جور میکنه